Bon final de curs per als juniors del Club Esportiu Basquet Puçol

Bon final de curs per als juniors del Club Esportiu Basquet Puçol

El passat cap de semana, 27 i 28 d’abril, va finalitzar la temporada 12-13 per als juniors del Club Esportiu Basquet Puçol, un equip de gent jove entrenat per un també molt jove David Naturil en la seua 1ª temporada entrenat equips majors, i el resultat ha estat esperanzador.

La temporada començava en un equip compos per 4 jugadors del equip de l'any passat i per altres 5 que pujaven del equip cadet de l'any passat, lo que suposava un equip jove i que augurava una temporada dificil per davant. Pero prompte es va vore que encara que les derrotes començaven a aplegar, estes eren ajustades i els xics demostraven que cada dia anaven a mes, aixi van començar a aplegar algunes victories i la milloria setmana a setmana.

Al final la temporada ha finalitzat en un balanç de 9 victories i 15 derrotes (moltes per menys de 10 punts), i guanyan l'ultim partit de la temporada en Massamagrell, just l'equip que va quedar davant en la classificació, lo qual dona a entendre la progressió de estos xics.

Des del club tenim moltes esperançes en que estos xics prompte seràn molt importants per al equip senior del CEB Puçol, alguns d'ells l'any proxim ja estaràn en un equip senior, i els mes joves continuaran formant-se un any mes al equip junior.

Informa i foto: Juanjo Sancho

 

02 Maig 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres