Article de Pavalur-CCD del mes de març: “Accessos a les urbanitzacions tercermundistes”

Article de Pavalur-CCD del mes de març: “Accessos a les urbanitzacions tercermundistes”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur-CCD al març, titulat “Accessos a les urbanitzacions tercermundistes”.

Dos camins agrícoles pels que circulen més de 10.000 vehicles diaris:

—Cami Mangraners, accés des de V-21 i Puçol

—Camí de Llíria, accés des de bypass

Asfalt en mal estat i afonat, clots, clots, diminuta capa asfàltica, carència de vorera d'emergència, encreuament extremadament perillós sense rotonda…

Esta és la radiografia dels camins, pels que obligatòriament els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions han de circular per a entrar i eixir d'elles i per on diàriament posen en risc l'estat dels seus vehicles i, el que és més important, la seua integritat física, la dels seus familiars i amics.

L'Ajuntament de Puçol va aprovar al juliol del 2012 destinar al condicionament del Camí de Llíria, i dins del Pla de Camins Rurals de la Diputació, una inversió de 26.541 euros (19.000 euros de la Diputació). Esta quantitat sumada a una major que, a instància del Govern Municipal de Puçol, destinarà l'Ajuntament d'El Puig, permetrà la reparació i asfaltat total de la via en este tram.

Però els veïns de Puçol que viuen en les urbanitzacions pregunten a PAVALUR:

a) Si es va aprovar al juliol del 2012, quan comencen les obres del Camí de Llíria?

b) Per al tram del Camí Mangraners, quan hi haurà dotació econòmica que permeta la seua remodelació?

PAVALUR defendrà estes dos importants reivindicacions en el Govern Municipal, perquè formen part de l'acord que dóna estabilitat al dit govern.

Una opinió de Pavalur-CCD

302-logo_pavalur_ccd


28 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres