Les bandes juvenils de La Pobla de Vallbona i Puçol compartixen un concert per una causa molt especial: la seua amistat

Les bandes juvenils de La Pobla de Vallbona i Puçol compartixen un concert per una causa molt especial: la seua amistat

El diumenge 24 de març s'ha celebrat en la Casa de Cultura el Festival de Bandes Juvenils amb l'actuació de dos agrupacions unides per l'amistat personal dels seus directors: en la primera part, la Banda Juvenil de la corporació Musical de La Pobla de Vallbona, i en la segona, la Banda Juvenil del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol.

“És una cosa tan senzilla com que dos directors de bandes són amics i es plantegen realitzar una actuació conjunta”, explica la presidenta del CMI Santa Cecília, Dori Cubillo. “En este cas, Miguel Ángel Gálvez de La Pobla de Vallbona i el nostre Javier Terol l'han organitzat tot i ací estan, oferint una actuació que a ells els servix per a enfrontar-se a un directe amb públic i per a nosaltres és un festival obert a tots els veïns”.

En la primera part van actuar els invitats, la Banda Juvenil de la corporació Musical de La Pobla de Vallbona dirigida per Miguel Ángel Gálvez. Durant mitja hora van oferir peces com Ragón Fález d'Emilio Cebrián, Czardas de V. Monti i To fly withour wings de James Curnow.

Després d'un breu descans, va ser la Banda Juvenil del CMI Santa Cecília de Puçol l'encarregada de pujar a l'escenari, dirigida per Javier Teruel, per a interpretar Aires bocassins de Carles Romero, The second Storm de Robert Smith, Paradise d'Óscar Navarro i una versió molt rítmica i de gran acceptació entre els presents del clàssic pop Can't take my eyes off you de Bob Crewe.

Ha sigut per a ambdós col·lectius una bona pedra de toc i, sobretot, l'ocasió ideal per a ratificar l'amistat entre Miguel Ángel i Javier, els seus directors, amb un poc més que paraules.

Un bell gest.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook   mas-fotos_facebook

312-banda-pobla-vallbona-2

 

26 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres