Toni Lucas, president de la falla Hostalets: “Diari d'un president”

Toni Lucas, president de la falla Hostalets: “Diari d'un president”

Un any més, hem demanat als presidents i falleres majors, tant infantils com adults, que ens compten amb les seues pròpies paraules com ha sigut la seua experiència al capdavant de cada una de les sis falles de Puçol. Este és el text que ens ha enviat Toni Lucas, president de la falla Hostalets.

Dia 20 de març: 10,30 hores m'alce per a acabar de fer unes cosetes en el casal, el cansament seguix en el meu cos, a l'arribar al carrer trobat alguna cosa a faltar... ELS NOSTRES MONUMENTS, sent un buit en el meu interior com el de l'encreuament en què els vam col·locar, unes llàgrimes afloren sobre les meues galtes, uffff, angoixat seguisc per a avant i per la meua ment passen seqüències de tot allò que s'ha viscut durant la nostra volgudíssima i esperada SETMANA FALLERA...

Dia 15: camió amunt, camió baix transportant els ninots, nit de la plantà, mirant com els artistes acaben de retocar els ninos, tirant arena, posant gespa perquè tot estiga a punt per a quan passe el jurat, no pot faltar un detall si volem que el premi siga el nostre...

Dia 16: primeres cercaviles, HOSTALETS es vist de gala i trau a lluir els seus trages, a la vesprada cita ineludible i esperada per tots: ENTREGA DE PREMIS, els nervis es noten en el consistori, mirades cap a tots els costats, respiracions accelerades... Tant els fallers de la plaça com els de dalt esperen que la seua comissió siga la nomenada per a rebre cada un dels premis; al final tot es va acabar una vegada repartits, l'enhorabona als guanyadors i comencem la festa...

Dia 17: cercaviles conjuntes en el qual ens mesclem fallers de totes les comissions de Puçol, toca passeig pel poble acabant en visita als nostres majors de la residència.

Dia 18: vesprada esperada per tots, toca l'OFRENA, veure vestides a 150 persones de la teua comissió és un sentiment que no es pot plasmar amb lletres, a la nit PLAYBACKS, a l'acabar bou mecàniques i disfresses ambientades amb la discomòbil. Playbacks quasi inigualables amb més de 300 persones de públic.

Dia 19: últim dia de falles comença amb la missa de SANT JOSEP, a l'eixir de l'església i abans de les nostres cercaviles la fallera major ens delecta amb una suculenta taula plena de menjars... menjar i beguda per a tots, no oblidant-se de les caramel·lets dels xiquets i els NO TAN XIQUETS.

Açò va arribant a la seua fi amb la no desitjada cremà dels monuments: primer l'infantil, després el gran, els dos queden consumits per les flames com atapeïts queden els nostres cors.

La setmana fallera arriba a la seua fi no sense abans fer l'últim acte d'HOSTALETS, l'entrega de diplomes de totes les anècdotes succeïdes en la setmana, acompanyada amb un suculent godet de xocolate de la casa, XOCOLATE HOSTALETS MARCA REGISTRADA, no tastareu un altre igual, uns cruasans, ensaimadetes i coca de llanda.

Mariló, Claudia, Enric, he passat uns dies inoblidables amb vosaltres, heu sigut uns representants magnífics, la FALLA HOSTALETS està molt orgullosa de tindre-vos en la seua comissió i jo per descomptat em sent agraciat amb el vostre comportament, GRÀCIES PER TOTS EIXOS BONS MOMENTS...

Visquen  les  falles!

Escriu Toni Lucas
President Falla Hostalets 2011-2013

mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook
mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook
mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook

304-premio-hostalets


23 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres