Eres jubilat o pensionista i vols fer turisme social? Si et va la marxa, inscriu-te abans del 15 d'abril

Eres jubilat o pensionista i vols fer turisme social? Si et va la marxa, inscriu-te abans del 15 d'abril

Són 8 destins en la província de València, 273 places reservades per a Puçol, amb possibilitat d'allotjar-se en hotel o en balneari, activitats culturals i excursions incloses durant 5 dies i 4 nits. Si eres jubilat o pensionista, et va la marxa i estàs interessat en el programa de vacacions socials que promou la Diputació de València, inscriu-te en l'antiga estació de Renfe abans del 15 d'abril.

La Diputació de València acaba de convocar el programa provincial per l'ocupació hotelera i el turisme social, amb el que oferix 30.000 places enguany perquè jubilats i pensionistes puguen disfrutar d'unes vacacions a preu reduït en hotels i balnearis de la província, gràcies a l'acord firmat amb la Unió Hotelera de València.

D'eixes places, 273 són per a Puçol i l'únic requisit que han de complir els jubilats i pensionistes de la població interessats a passar 5 dies i 4 nits en un dels 8 destins inclosos en la programació és formalitzar la inscripció abans del 15 d'abril en l'Àrea de Benestar Social, situada en l'antiga estació de Renfe.

Els destins inclosos en esta programació són: La Costera (inclou visites a Xàtiva, València, Albufera, Moixent, Vallada, Ontinyent i Gandia), València i l'Horta (amb activitats a València, Sagunt, El Puig i Albufera), Requena i Utiel (Requena, Utiel, València i Albufera), La Safor i Valldigna (Cullera, València, Albufera i La Valldigna), Costa de València (Cullera, València, Albufera, Xàtiva i Gandia), Camp de Morvedre (Platja de Canet, València, Sagunt i Albufera) i dos balnearis, el hervidero de Cofrentes i el balneari de Chulilla.

La regidor de la tercera edat, Eloísa Rosa Martínez, insistix en el doble objectiu que perseguix esta campanya: “d'una banda, pretén impulsar un envelliment actiu a través de les vacacions socials, volem que els nostres majors no es queden parats i es posen en marxa, i per un altre, es tracta de recolzar al sector turístic en les dates de temporada baixa, amb la qual cosa s'aconseguix generar i mantindre ocupació tant en hotels com balnearis de la província”.

I tot això a preus molt especials: 86 euros per persona si tries passar 5 dies i 4 nits en un hotel o 145 euros per persona si les teues vacacions les panses en un balneari. En tots els casos, amb activitats culturals i excursions incloses.

De veritat preferixes quedar-te tot el dia assentat veient la tele i jugant al dòmino o et poses en marxa amb nosaltres?

Informa: Sabín

Més informació: Programa per ocupació hotelera i turisme rural

296-cartel-turismo-jubilados-1

 

22 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres