Per primera vegada, les falles de Puçol van estar en la recepció oficial que organitza la Diputació de València

Per primera vegada, les falles de Puçol van estar en la recepció oficial que organitza la Diputació de València

El dijous 14 de març, els presidents i les falleres majors de cinc falles de la població van acudir a la plaça de Manises per a la recepció oficial que des de fa anys organitza la Diputació de València. A més de compartir el matí amb altres falles de la província, han sol·licitat subvencions de 180 euros per a gastos de funcionament.

És una jornada senzilla, en la que els representants de totes les falles de València que  sol·licitat compartixen un matí en la plaça Manises, amb un piscolabis per a tots, fotos i una recepció oficial.

Encara que anteriorment la Junta Local Fallera no havia tramitat la sol·licitud per a acudir a esta trobada fallera, enguany va realitzar les gestions i finalment en el matí del dijous 14 de març van estar en la Diputació els representants de les falles Molí de Vent, Hostalets, Palau-La Torre, Camí La Mar i l'Antiga Muralla, acompanyats de l'alcaldessa Merche Sanchis.

Vam estar en la plaça de Manises i també en el saló de plens, on les falleres majors i presidents van rebre la insígnia de la Diputació”, recorda l'alcaldessa. “A més, seguint el protocol establit per a este acte, van nomenar faller d'honor al president de la Diputació, Alfonso Rus, i li van invitar simbòlicament a acudir al casal, amb la qual cosa opten a una xicoteta subvenció de 180 euros. Després, vam anar a la mascletà en la plaça de l'Ajuntament de València”.

Informa: Sabín

275-fallas-dipu-2

 

21 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres