El número premiat en la rifa de la falla Hostalets és el 994, eres tu l'afortunat?

El número premiat en la rifa de la falla Hostalets és el 994, eres tu l'afortunat?

Era la primera vegada que Hostalets es plantejava una rifa, encara que altres falles de Puçol ja l'havien fet abans. Un lot d'electrodomèstics, un viatge i un baló firmat pel València CF componien el lot de productes per al guanyador del sorteig efectuat davant de notari el 20 de març. Ja tenim el número… ara falta conéixer la identitat de l'afortunat: portes tu el 994?

La idea ens la va donar un de la comissió que ja havia participat en rifes d'altres falles”, explica Antonio Lucas, president d'Hostalets. “Es tracta de buscar noves idees per a traure eixe xicotet suport econòmic que fa falta per a cobrir buits, en este cas per a comprar tots els entrepans per als sopars dels fallers durant els dies de falles… i ens vam posar mà a l'obra”.

A l'obra i a la busca de patrocinadors.

En total el premi únic té un valor de 1.200 euros i consistix en un xec per a comprar electrodomèstics d'Euronics, un baló firmat per la plantilla del València Club de Futbol i un cap de setmana en una casa rural d'Alpuente. Tot en espècies, però molt variades i per a tota la família.

I perquè no hi haja dubtes, el sorteig davant de notari, el dimecres 20 de març, només acabar les falles.

El número premiat hi ha sigut el 994.

Ara toca descobrir qui és la persona afortunada, perquè a Hostalets volen fer entrega oficial com més prompte millor, perquè ningú tinga dubtes que en la falla busquen el suport dels veïns i saben correspondre amb els premis promesos.

Si eres el posseïdor del 994 en la rifa d'Hostalets, només has de fer un últim esforç per a reclamar el teu premi: posa't en contacte amb la directiva de la falla en el telèfon 615 331 619… i a disfrutar.

Informa: Sabín

290-sorteo-ante-notario

 

21 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres