Ricitos d'or i els tres óssos han sigut enguany els protagonistes de la falla del col•legi La Milotxa

Ricitos d'or i els tres óssos han sigut enguany els protagonistes de la falla del col•legi La Milotxa

Tots els alumnes del col·legi d'educació infantil La Milotxa han treballat un any més en una falla que va començar a gestar-se després de la celebració dels carnestoltes: en total han sigut 25 dies de treball entre els alumnes de 3, 4 i 5 anys i les professores. Després, l'AMPA s'ha sumat durant el matí del divendres 15 a la festa, repartint el xocolate patrocinat per IRCO i organitzant la globotà.

Encara que estava prevista per al dijous, el fort vent va aconsellar traslladar la posada de llarg del monument al matí del divendres, que es va celebrar una concorreguda plantà, amb la col·laboració dels alumnes, cada u aportant els seus dissenys.

Després, sessió de danses en el pati del col·legi, amb peces tradicionalment destinades a celebrar l'arribada de la primavera. Després de la sorollosa globotà, explotada pels alumnes de cinc anys, era el torn del xocolate i també de la visita oficial a la falla, en la que van estar presents els regidors Eloísa Rosa i José Mª Esteve, l'alcaldessa Merche Sanchis i el director del col·legi, Pedro Gómez.

A la vesprada, jornada oberta als pares i resta de familiars.

El tema de la falla el vam triar els professors”, explica el director Pedro Gómez. “Després es van dividir els ninots per edats, ocupant-se els de tres anys dels arbres i les flors, els de quatre anys del mobiliari i els de cinc anys dels personatges. Finalment, la casa va ser obra de les mestres”.

Amb l'arena i les tanques aportades per l'ajuntament, a la festa es van sumar IRCO amb el xocolate, l'AMPA del centre amb el repartiment del xocolate per a tots i la preparació dels globus i, per descomptat, pares, mares i iaios que van acudir a la vesprada armats amb les seues càmeres de qualsevol tipus per a les imprescindibles fotos dels ninots i els seus tendres retorns.

La Policia Local, una dotació de Bombers, voluntaris de Protecció Civil, professors, pares i iaios van abrigar els xiquets d'educació infantil en la cremà de la falla de Ricitos d'Or i els tres óssos, el divendres cap a les 15.30 hores.

Tantes mesures de seguretat obeïxen al risc que comporta els arbres del pati, sobretot en dies de vent. A final tot va ser ràpid i sense problemes. Això sí, enguany preferien prescindir del ninot indultat, així que tots a la foguera...

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook

277-visita-autoridades

 

18 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres