Molí de Vent, millor falla gran de Puçol per tercer any, i l'Antiga Muralla, millor falla infantil per primera vegada

Molí de Vent, millor falla gran de Puçol per tercer any, i l'Antiga Muralla, millor falla infantil per primera vegada

El dissabte 16 de març, a partir de les 17.30 hores, s'ha celebrat en l'Ajuntament de Puçol l'entrega dels premis fallers d'enguany. Primer es va realitzar l'entrega dels guardons als jocs de casal i als tornejos esportius, finalment a les falles. Per tercer any consecutiu, Molí de Vent aconseguix el primer premi entre les majors. Per la seua banda, l'Antiga Muralla aconseguix per primera vegada en la seua història un primer premi, en este cas a la falla infantil.

A més dels dos premis més importants, també s'han entregat la resta de guardons, que s'han repartit de la manera següent:

―Millor presentació: l'Antiga Muralla.

―Ninot indultat infantil: l'Antiga Muralla.

―Ninot indultat falles grans: Hostalets.

―Millor llibret: Hostalets.

―Millor comparsa de la cavalcada: Hostalets.

―Millor carrossa de la cavalcada: l'Antiga Muralla.

―Premi d'enginy i gràcia infantil: l'Antiga Muralla.

―Premi d'enginy i gràcia falles grans: Hostalets.

―Els premis de les falles infantils han sigut els següents: 6t per a Picaio; 5t per a Camí La Mar; 4t per a Palau-La Torre; 3r per a Hostalets; 2n premi per a Molí de Vent; i primer premi de les falles infantils per a l'Antiga Muralla.

―Els premis de les falles majors han recaigut en: 6t per a Picaio; 5t per a Camí La Mar; 4t per a Palau-La Torre; 3r per a l'Antiga Muralla; 2n per a Hostalets; i primer premi de les falles grans per a Molí de Vent.

Després dels premis, han parlat breument des del balcó de l'ajuntament José Luis Muñoz (president de la Junta Local Fallera) i el regidor José Mª Esteve. Ambdós han felicitat a totes les falles perquè totes tenen algun premi… i han tingut paraules de suport per a Picaio, una falla que anit no tenia part dels monuments per a realitzar la plantà i va tindre que “improvisar” un muntatge el millor que va poder. A pesar de tot, han aconseguit tirar endavant les seues dos falles un any més.

Informa: Sabín

mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook mas-fotos_facebook


281-mejor_infantil-antiga-2

 

16 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres