Rebeca Pascual i Julia Syrovyak, medalles d'or en el Trofeu Mediterrani de gimnàstica rítmica celebrat en El Puig

Rebeca Pascual i Julia Syrovyak, medalles d'or en el Trofeu Mediterrani de gimnàstica rítmica celebrat en El Puig

El Club Puçol de Gimnàstica Rítmica ha disputat dos proves este cap de setmana. El dissabte 9, fase provincial del Campionat d'Espanya individual; el diumenge, segona fase del Trofeu Mediterrani. Va ser precisament en este segon torneig, celebrat en El Puig, on Rebeca Pascual i Julia Syrovyak van aconseguir el primer lloc en les seues categories respectives.

El dissabte 9 de març tenia lloc la fase provincial del Campionat Nacional Base a nivell individual, en el qual només 12 gimnastes podien aconseguir el passe per a la fase autonòmica i, al seu torn, estar més prop de la classificació per al nacional que tindrà lloc del 25 al 28 d'abril a Saragossa.

El Club Puçol de Gimnàstica Rítmica participava amb cinc gimnastes, sent quatre d'elles de la categoria aleví i una cadet.

Les alevins van aconseguir la classificació següent: Lorena Peris 6a; Patricia López 10a; Raquel Castelló 12a; i Paula Pascual 13a. Per la seua banda, la gimnasta cadet Omaima Mrini no aconseguia la plaça per a la classificació en l'autonòmic.

La competició va estar marcada pels nervis de les gimnastes locals, ja que eren conscients del que es jugaven i era la primera posada en escena de la temporada.

Ara toca preparara per al 24 de març, data en què se celebra l'eliminatòria autonòmica de la qual només 20 gimnastes per categoria podran representar a la Comunitat Valenciana en el nacional.

D'altra banda, el diumenge se celebrava en El Puig la 2a fase del Trofeu Mediterrani, on els resultats obtinguts van ser: Mar Roger, 3a classificada en categoria mini benjamí; Sofía Pérez, 3a en aleví; Nadia Bruna, 6a en aleví; Rebeca Pascual, 1a en infantil; i Julia Syrovyak, 1a classificada en cadet.

Informa i fotos: Club Puçol de Gimnàstica Rítmica

fotos_noticia    mas-fotos_facebook

262-trofeo-mediterraneo-6

 

11 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres