El dijous 14 de març, el Centre de Dia Martínez Coll obri a tots els públics la seua llegendària falla medieval

El dijous 14 de març, el Centre de Dia Martínez Coll obri a tots els públics la seua llegendària falla medieval

Exposició de vehicles de ràdio control, nobles, princeses, bufons, egües, burros, ballarines, experts en kung fu i, per descomptat, berenar gratis a la graella per a tots els assistents. El Centre de Dia Martínez Coll prepara per al dijous 14 una festa al gran, on els alumnes del centre són els protagonistes… i tots vosaltres esteu invitats.

El Centre de Dia de Menors Martínez Coll celebra dijous que ve 14 de març la Festa de la Falleta Coll, que, per segon any consecutiu, ens traslladarà a l'Edat Mitjana. La plaça situada enfront del centre de dia es convertirà en un espai infestat de banderes, jocs i activitats per als més menuts, els que tindran ocasió de convertir-se en cavallers, princeses, arquers, nobles, bufons o vassalls a través de la confecció dels seus pròpies disfresses, de les esmolades espases elaborades en el taller de globoflexia i dels tallers de pintura de cara o de pentinats medievals.

Però les activitats infantils i els jocs de gran format no seran els únics atractius de la vesprada. Acariciar els burrets, egües i potros, segur que també encantarà als visitants que a més podran disfrutar d'un esclat de coloms que pintarà el cel per a inaugurar la festa.

Entre les 5 i les 8 de la vesprada, multitud d'espectacles en què xicotets i majors podran participar: ballarines i experts guerrers de kung fu, entre altres, ens mostraran les seues habilitats.

Com no tot serà feudal, el contrapunt el posa l'Exposició de Vehicles de Ràdio Control capaç de situar-nos immediatament en ple segle XXI.

Per cert, pots oblidar la teua berenar, la posem nosaltres. Acosta't a les brases a arreplegar un suculent bocata a la graella.

Això sí, no oblides la teua càmera de fotos, podràs fotografiar-te davant d'un antic carruatge d'allò més elegant o enfront d'un tradicional carro tirat per cavalls i ple de sacs d'arròs.

Vine a veure'ns o et penediràs de no haver participat en una festa d'autèntica llegenda.

Informa: Alfredo Carlos Torres
Disseny cartell: Sento Pascual

fotos_noticia

260-cartel-falla-centro-dia-1

 

11 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres