Quatre medalles i un gran intercanvi d'experiències en el campionat pre benjamí de judo de València

Quatre medalles i un gran intercanvi d'experiències en el campionat pre benjamí de judo de València

Alumnes del col·legi públic Bisbe Hervás i del gimnàs Olímpic de Puçol participen amb altres cent xiquets en un campionat pre benjamí de judo. Roverlein Portella, entrenador d'ambdós col·lectius, ens resumix l'experiència en una categoria en què no hi ha campionats oficials a nivell autonòmic o estatal.

Dissabte passat, 2 de març, es va celebrar un campionat pre benjamí de judo, en el que van participar diversos dels nostres esportistes. En total van ser més d'un centenar els xiquets participants de distints clubs de València.

Els nostres esportistes van aconseguir els resultats següents: Rocío García, medalla d'or; Ferran Esteve, plata; David Mira, bronze; Yanua Torrent, bronze.

Encara que les medalles servixen per a motivar estos xiquets, la veritat és que el fet d'acudir a un campionat ja és suficient, ja que a estes edats no hi ha tornejos oficials i els objectius dels campionats de categoria pre benjamí que s'organitzen en distintes ciutats són la diversió, la trobada amb esportistes d'altres poblacions i el poder relacionar-se entre ells.

Com a entrenador, crec que el resultat és secundari i l'importants és que puguen desenrotllar cada vegada més habilitats, una cosa que es potencia al relacionar-se amb xiquets de la seua mateixa edat, el que sempre els ajuda a aprendre més sobre un esport que els agrada molt: el judo.

Informa i fotos: Roverlein Portella

253-judo-prebenjamin-2

10 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres