Naix l'Escola Municipal de Rugbi a Puçol, perquè hi ha altres esports i no tots els balons són redons

Naix l'Escola Municipal de Rugbi a Puçol, perquè hi ha altres esports i no tots els balons són redons

Dijous que ve, 14 de març, a les 6 de la vesprada, el camp de futbol del Poliesportiu Municipal canvia de porteries i d'esport: una exhibició de rugbi que servirà a més per a presentar la futura Escola Municipal de Rugbi. Si encara no coneixes este esport, acosta't. I si ja sabies que hi ha altres tipus de balons... mai t'havies animat a provar-los?

Ferran és monitor de l'escola de rugbi a Moncada, treballa a Puçol i és un veterà jugador de rugbi que des de fa anys perseguix un somni: muntar una escola de rugbi a Puçol.

Dijous que ve, 14 de març, a les 6 de la vesprada, eixe somni comença a fer-se realitat.

Alumnes de l'escola de la Unió Esportiva de Rugbi de Montcada realitzaran una exhibició en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal de Puçol. Sobre el terreny hi haurà jugadors de 6 a 13 anys; entre el públic, alumnes dels col·legis Bisbe Hervàs, Jaume I, Lluís Vives i Virgen al Pie de la Cruz… i tots aquells veïns d'eixes edats que vullguen aprendre una miqueta més sobre rugbi.

Es tracta d'una exhibició d'alumnes de les mateixes edats que els que estaran en l'escola de Puçol si aconseguim traure-la avant: xavals que competixen en les categories sub 8, sub 10 i sub 12”, explica Ferran Quadros. “Volem que esta exhibició siga el punt de partida per a iniciar ja les classes i que a partir del pròxim mes de setembre puguem inscriure a l'Escola Municipal de Rugbi de Puçol en els Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana”.

L'objectiu està clar: crear una nova escola.

Però per a això fan falta alumnes, per això Ferran i alguns companys de la UER Moncada no sols realitzaran l'exhibició el dijous a la vesprada, sinó que també han traslladat al poliesportiu de Puçol la jornada del campionat autonòmic de rugbi que se celebra el dissabte 16 de març, al llarg de tot el matí, amb partits de les tres categories: sub 8, sub 10 i sub 12.

Ara tens dos oportunitats de provar un altre tipus de baló i comprovar que el rugbi és davant de tot un esport on primen valors com la integritat, la solidaritat, el respecte, la passió i la disciplina.

I si no pots acostar-te ni el dijous 14 ni el dissabte 16, però estàs interessat en el món del rugbi, contacta amb la directiva en este telèfon: 692 028 995.

Obri la teua ment a un nou tipus de baló.

Informa: Sabín 
Disseny cartell: Sento Pascual

fotos_noticia

204-cartel-escuela-rugby

 

08 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres