Després de l'èxit de l'exposició del ninot i la cavalcada, la Junta Local Fallera prepara una sorpresa per al 17 de març

Després de l'èxit de l'exposició del ninot i la cavalcada, la Junta Local Fallera prepara una sorpresa per al 17 de març

Quan falta poc més d'una setmana per al llarg cap de setmana faller, la Junta Local Fallera realitza un primer balanç dels actes ja realitzats, destacant la gran participació i el bon ambient. I, com a novetat, deixa caure que cal celebrar els 25 anys d'unió amb alguna cosa especial… un acte que se celebrarà durant el dissabte 17 de març i portarà cua.

Com ha succeït en els últims anys, l'Espai Social La Barraca alberga l'exposició del ninot: dotze imatges representatives del que proposen enguany les sis falles infantils i majors de Puçol, entre les que hi ha de tot quant a grandària, pressupost i imaginació… però les ganes de participar en la festa, eixes són compartides per tots.

Com també han compartit les sis falles la cavalcada del ninot, realitzada dissabte passat, 2 de març, amb un recorregut més curt que en altres ocasions, que començava en l'antic camp de futbol i finalitzava en l'avinguda Molí de Vent, junt amb el col·legi públic La Milotxa.

L'itinerari el canviem cada any perquè el desplaçament siga equitatiu de totes les falles”, comenta el president de la junta local, José Luis Muñoz. “No obstant, és curiós, però quan baixem des de La Milotxa participa més gent com a públic que quan pugem des del camp de futbol. Potser perquè l'itinerari és costa amunt o potser és casualitat. Però sol haver-hi menys públic, excepte en l'avinguda València, que sempre està plena”.

Potser el públic s'amuntone menys al final del trajecte, o que siga una simple impressió, el que no baixa cap any és la participació de les comparses: més de 500 fallers disfressats van recórrer el dissabte els carrers de Puçol, acompanyant a les carrosses, i gran part d'ells es van presentar hores després en l'Espai Jove, per a finalitzar la jornada amb el ball de disfresses: curiosament este acte ha augmentat el nombre d'assistents en els últims anys.

Ha de ser cosa de la lluna de València.

I parlant d'estar en la lluna: encara que no figura en la programació oficial que ja s'ha distribuït en cartells i per Internet, la Junta Local Fallera volia celebrar el seu 25 aniversari d'una forma especial i al final l'ha aconseguit.

No podem deixar passar una data tan especial com els vint-i-cinc anys de la junta sense organitzar algun esdeveniment i ja tenim clar el dia i l'hora: serà el dissabte 17 de març a la vesprada”, finalitza José Luis. “Bo, també tenim clar el lloc i l'acte, però ens aneu a permetre que guardem el secret un parell de dies, fins que dissenyem la campanya publicitària i vos la fem arribar. Serà sonat i portarà cua”.

Per tant si el president el demana, així el farem: atents als cartells anunciant l'esdeveniment per a tots els públics organitzat el 17 de març a la vesprada…

Serà una cosa sonada i portarà cua.

Informa: Sabín

fotos_noticia    fotos_noticia

249-cabalgata-ninot-3

 

08 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres