Les inscripcions per als nous cursos de la dona generen cues més pròpies d'un dia de rebaixes

Les inscripcions per als nous cursos de la dona generen cues més pròpies d'un dia de rebaixes

Durant el matí del dimecres 6 de març s'han entregat en la Casa de Cultura els diplomes a les més seixanta alumnes participants en els cinc cursos realitzats durant el primer trimestre en el Programa de la Dona: Informàtica, Iniciació a la cuina, Paper de la dona en l'educació, Cuina avançada i Taller de defensa personal Krav Maga.

La regidora de la dona Eloísa Rosa, el tècnic de benestar social José Luis García i la regidora d'ocupació Paz Carceller han sigut els encarregats de realitzar l'entrega de diplomes dels tallers formatius del Programa de la Dona celebrats en els mesos de gener i febrer.

El breu acte ha servit també per a presentar la programació per al segon trimestre, que inclou: Curs d'igualtat d'oportunitats (1a quinzena d'abril), Cuidadora de persones dependents (1a quinzena de maig), Anglés (1a quinzena de maig), Informàtica (2a quinzena d'abril) i Estètica (1a quinzena de maig).

Un acte senzill, realitzat en la sala d'exposicions de la Casa de Cultura, perquè algunes de les alumnes dels distints cursos del Programa de la Dona, que no van poder estar el divendres en la inauguració, hagen pogut disfrutar de l'exposició de fotos sobre el treball de la dona en la Tabaquera de València, en els segles XIX i XX”, explica Eloísa Rosa. “A més, presentació dels nous cursos per al segon trimestre ha tingut una gran acollida per part de les alumnes que ja havien participat en algunes de les propostes del primer trimestre”.

Sens dubte, quan la regidora parla d'una gran acollida sap bé el que diu.

I és que quan Amparo Ferrer, coordinadora dels cursos des de l'Oficina Amics, ha posat a disposició del públic els fulls d'inscripció per a abril i maig, per un moment la sala d'exposicions pareixia un dia de mercat: multitud de dones s'han llançat sobre la taula per a arreplegar la documentació, quasi com en un dia de rebaixes.

Afortunadament, hi ha places suficients i no es van a esgotar en un matí.

La inscripció està oberta en l'Àrea de Benestar Social (antiga estació de Renfe), durant els matins dels dies laborables. Les interessades han de preguntar per la coordinadora, Amparo Ferrer.

Informa: Sabín

fotos_noticia    mas-fotos_facebook

248-entrega-diplomas-5

08 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres