Entorn de 500 dones se citen el 10 de març a Puçol per al XII Trobada nacional de bolilleres

Entorn de 500 dones se citen el 10 de març a Puçol per al XII Trobada nacional de bolilleres

Ja són dotze anys els que es ve celebrant a Puçol una trobada de bolilleres arribades de distintes comunitats autònomes, cada any organitzat per una de les dos associacions de dones de la població. Enguany és el Col·lectiu de Dones de Puçol el que s'ocupa que les 500 dones previstes disfruten de l'esmorzar, obsequis, exhibicions, nous productes i, per descomptat, un dinar conjunt.

A més, per primera vegada la trobada coincidix amb els actes organitzats per l'ajuntament per a la Setmana de la Dona, pel que servirà de clausura a una programació que inclou una exposició de fotos, un taller de defensa personal, dramatitzacions en l'institut, cine i teatre.

La cita és el diumenge 10 de març a partir de les 10 del matí en el Palau d'esports de Puçol. Comença amb la benvinguda a les assistents, moltes d'elles arribades en autobusos des de localitats de Catalunya, Aragó, Albacete o Conca.

Una vegada ubicades en les llargues taules que servixen al mateix temps per a exposar treballs propis i mostrar la tècnica de cada col·lectiu, i després d'una breu parada per a l'esmorzar, sobre les 12.30 hores es realitza la visita de les autoritats municipals.

I després, una altra vegada a fer randes de boixets.

Cap a les 14 hores, entrega d'obsequis, acte de clausura i totes juntes a disfrutar del dinar que en estos casos sol ser una paella gegant.

A més de les bolilleres (i dels seus acompanyants, que solen aprofitar el matí per a disfrutar de competicions esportives en el poliesportiu), la jornada compta amb una àmplia representació de botigues i marques especialitzades en el món dels boixets, que aprofiten per a oferir productes a preus especials.

Si el teu és fer randa de boixets, ja el saps, tens una cita el diumenge en el pavelló cobert… i si no, sempre pots disfrutar del tenis, el frontó o inclús la petanca.

Tu decidixes.

Informa: Sabín
Disseny cartell: Sento Pascual

119-trobada-bolilleres-2

 

06 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres