Article del PSOE del mes de febrer: “I és que la realitat els supera i els incomoda!”

Article del PSOE del mes de febrer: “I és que la realitat els supera i els incomoda!”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel PSOE al febrer, titulat “I és que la realitat els supera i els incomoda!”.

El Grup Municipal Socialista no arriba a entendre l'article del Grup Popular en la pàgina web de l'Ajuntament del mes de gener. No pareix que els haja assentat bé que el PSOE haja presentat una moció en l'últim Ple sobre el tancament de COINTRA, i després escriga un article en el Noticies de Puçol advertint a l'equip de Govern que estiga vigilant del perill que pot suposar per als ciutadans i el medi ambient la seua desaparició.

Una empresa que utilitza productes tòxics, gasos inflamables, líquids corrosius, amiant, entre altres materials, i que poden quedar-se en unes instal·lacions abandonades, de no complir la normativa aplicable al desmantellament interior, tant de maquinària com de materials, amb els propietaris a Itàlia i el conseller Delegat a Burgos, i que deixa oberta la possibilitat d'ocupació de les naus per persones alienes a l'empresa, amb el perill que pot suposar.

El Grup Municipal Socialista en l'Ajuntament considera que presentant una moció al Ple i advertint a l'Equip de Govern, complim amb la nostra obligació, ja que sempre hem estat convençuts que la nostra responsabilitat és  proposar polítiques constructives que beneficien la població, i el Ple per unanimitat ens va donar la raó.

Presentar una moció consensuada amb el regidor popular de l'àrea corresponent és tergiversar les coses, i més tenint en compte que la moció es va aprovar per unanimitat de tot el Ple?

Quan manifestem en el nostre article del NoticiesCointra tancada no ha de constituir un perill per a la ciutadania ni per al medi ambient”, se'ns contesta des del Partit Popular que clar que no, que són conscients d'això i que prendran les mesures oportunes dins de la normativa perquè això es duga a terme, però no perquè ho diga el PSOE, sinó perquè és de llei. Estem d'acord: Facen-ho ja que és la seua responsabilitat com a governants municipals!

D'altra banda, davant de la crítica que realitzem en l'article i citem textualment: “Com crearà llocs de treball el PP si no conserva els existents?”, no entenem que per a poder justificar esta innegable realitat que ni el Govern Popular de Puçol ni la Generalitat han fet res per a mantindre les ocupacions de Cointra, s'hagen hagut de remuntar a més de vint anys arrere, perquè a banda de demostrar la seua incapacitat, han demostrat també la seua ignorància, ja que en aquella ocasió el trasllat de les botelles de butà a Conca no va suposar la pèrdua d'un sol lloc de treball, i no obstant això es va incorporar un nou producte per a la seua fabricació a Puçol i que no va ser un altre que la caldera per a la calefacció.

La Generalitat Valenciana governada llavors pel PSOE no va posar una pesseta, i no com en 2007 que la Generalitat Valenciana del Partit Popular va posar un diners per als treballadors que li corresponia a l'empresa, a canvi d'inversions per a la modernització i el manteniment dels llocs de treball a Puçol. La falta d'exigència del PP i la seua deixadesa van tindre com a conseqüència que mai es dugueren a terme les inversions previstes.

I, efectivament, és veritat que la situació actual no és la mateixa: hui la Reforma Laboral del Partit Popular, permet a una empresa que té beneficis el seu trasllat a una altra localitat i la pèrdua de cent llocs de treball a Puçol.

Srs. del PP: Tranquil·litzen-se, facen bé la seua labor, dediquen-se a facilitar la creació de llocs de treball, a realitzar nous projectes, i deixen que els partits de l'oposició facen la seua tasca de control del Govern Municipal.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

213-logo_psoe

 

06 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres