Article de Pavalur-CCD del mes de febrer: “Una data per a la història: el 23 de gener van començar les obres d'ampliació del Camí la Mar”

Article de Pavalur-CCD del mes de febrer: “Una data per a la història: el 23 de gener van començar les obres d'ampliació del Camí la Mar”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur-CCD al febrer, titulat “Una data per a la història: el 23 de gener van començar les obres d'ampliació del Camí la Mar”.

Els veïns de Puçol portàvem molts anys esperant que este projecte es fera realitat. Ens consta la diligència i esforç realitzat pel Partit Popular expressat en l'article publicat en Noticies de Puçol del passat mes de gener:

“…Hem xafat molts despatxos, hem desembossat el major dels problemes, que era la desafecció de la sendera, i hem resolt els encreuaments administratius entre conselleries… Calia licitar, publicar, contestar al·legacions, contractar, pagar les expropiacions, ocupar els terrenys… i començar les obres”.

PAVALUR celebra la consecució d'este objectiu que fa més atractiu el potencial turístic del nostre poble, però devem igualment insistir, una vegada més, en la urgent necessitat remodelar la resta del Camí Mangraners, és a dir el tram que unix el nucli urbà amb les Urbanitzacions.

El mateix esforç i diligència mostrats pel Partit Popular en el projecte del Camí La Mar, és el que exigim per a portar acabe el compromís adquirit amb PAVALUR:

“Actuació urgent sobre el tram de la via que unix el nucli urbà amb les urbanitzacions, que millore significativament els aspectes mediambientals i de seguretat viària (la més transitada de tot el municipi) i que permeta donar un servici eficaç als seus usuaris”.

Una opinió de Pavalur-CCD

197-logo_pavalur_ccd


04 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres