Los 3 Dragones ja tenen seu: tots els divendres a la vesprada pots contactar amb ells en la Casa de Cultura

Los 3 Dragones ja tenen seu: tots els divendres a la vesprada pots contactar amb ells en la Casa de Cultura

Van començar de forma discreta, sense que ningú sabera molt bé què és això del Mahjong. Després d'impartir tallers pràctics a Puçol, han començat a estendre la seua passió per este joc xinés per altres poblacions valencianes. Ara, a més, estrenen pàgina de Facebook, correu electrònic i seu permanent en la Casa de Cultura de Puçol. Los 3 Dragones volen alt.

Des de principis de març, l'Associació de Mahjong de Puçol ja té el seu propi Facebook per a divulgar notícies seues: http://www.facebook.com/Los3Dragones.

A més de fer-te amic d'ells i estar al corrent del que es cou en el món d'este joc amb un cert aire al dòmino, però més antic i més complex en la seua forma d'organitzar les partides, també pots posar-te en contacte amb els seus socis a través del correu electrònic asociacionmahjongpuzol@gmail.com.

Però si el que vols és parlar directament amb ells, per a conéixer de primera mà què és això del Mahjong i com pots apuntar-te als seus cursets d'iniciació o, senzillament tafanejar, el millor és que et faces una volta els divendres a la vesprada, a partir de les 19.30 hores, per la Casa de Cultura de Puçol.

El regidor de cultura i esports, Julio Lucia, em va telefonar a finals de febrer per a comunicar-nos que ens cedixen un local en la Casa de Cultura perquè puguem reunir-nos una vegada a la setmana”, explica Iván Maestre, president de Los 3 Dragones. “Després de parlar amb Xema, el gerent de la casa, vam decidir que Los 3 Dragones ens reuniríem els divendres a partir de les set i mitja de la vesprada. Així que qualsevol persona que estiga interessada en el Mahjong, des del 8 de març ja pot trobar-nos en la nostra seu”.

Així que ja ho saps, si tot açò del Mahjong et sona a xinés… bo, un poc d'això hi ha, però el millor és que te l'aclarisca la gent que més sap d'este esport, o joc de taula, o… millor contacta amb ells per Facebook, correu electrònic o directament els divendres a la vesprada en la Casa de Cultura.

Informa: Sabín

 

04 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres