El Club Atletisme Puçol presenta les camisetes exclusives d'Adidas i Intersport per al Gran Fons del 13 d'abril

El Club Atletisme Puçol presenta les camisetes exclusives d'Adidas i Intersport per al Gran Fons del 13 d'abril

A mesura que es va acostant la data de celebració del Gran Fons Vila de Puçol va creixent també l'expectació per la prova, que es disputarà el dissabte 13 d'abril. Des de fa algunes setmanes el Club d'Atletisme Puçol va anunciant les moltes les novetats que rodejaran la celebració d'esta XV edició i l'últim anunci ha sigut el de la camiseta amb què s'obsequiarà a tots els corredors i corredores.

El C. A. Puçol ha aconseguit enguany un important acord amb Adidas, firma que vist els atletes del club, i Intersport, un dels seus principals patrocinadors, per a dissenyar una camiseta exclusiva de la 15a edició de la prova. Les camisetes estan fabricades amb un material tècnic de primera qualitat i seran de color negre, amb un model de mànega curta per als xics i un altre de tirants per a les xiques.

Fa uns dies el Club va llançar la imatge de la camiseta en les xarxes socials i l'acceptació està sent generalitzada. El president del club, Iván Esteve, reconeix que “no és habitual que una carrera popular aposte per la qualitat i el disseny en les camisetes i menys encara si es tracta de proves amb una inscripció tan econòmica com la nostra”. Per això, Iván Esteve destaca l'esforç que realitza el Club “per a tornar als atletes la confiança que ens demostren cada any venint al Gran Fons” i valora també el “compromís” d'Adidas i Intersport, “perquè sense ells mai ens haguérem plantejat fer una camiseta com esta”.

Amb camiseta o sense ella, la veritat és que el Gran Fons Vila de Puçol és una de les carreres populars més apreciades de València i tant el Club d'Atletisme com l'Ajuntament esperen que esta XV edició siga novament un èxit. El traçat de 15 km, pla i ràpid, serà el mateix que de costum, amb eixida i meta a l'avinguda Font de Mora.

I com ja feren en l'edició anterior, el Club està preparant una gran festa per a rebre als corredors, amb xaranga, activitats d'animació en el carrer, regals per als més menuts i un berenar d'orxata i fartons per a tots els assistents.

A més, com a novetat, enguany s'han programat també uns concerts de rock a la Plaça 25 d'abril a càrrec de grups de l'Ampli Puçol.

Informa: Club Atletisme Puçol
Disseny cartell: Sento Pascual

 

01 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres