Plataforma solidària Pásalo: Primera reunió, primera… alegria

Plataforma solidària Pásalo: Primera reunió, primera… alegria

El dijous 28 de març, a les 18.30 hores, en la cafeteria de la Casa de Cultura es realitzava la primera reunió de treball de la plataforma solidària Pásalo. Onze persones disposades a proposar cursos i activitats gratuïtes, i inclús a implicar-se en un banc de terres per a autoabastiment de veïns. La pròpia plataforma ens conta l'experiència.

A pesar dels diversos orígens, plantejaments i situacions de cada un dels onze assistents a la reunió, hem acabat parlant un “idioma” molt semblant i arribant a conformar les diferents comissions de treball per a desenrotllar la Plataforma d'acció solidària local de Puçol: recepció i acollida, difusió i contacte, informàtica, PAH (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca) i en menor grau les de formació, ocupació i activitats socials i culturals. Esperem que la comissió d'informàtica desenrotlle les pestanyetes en el blog per a albergar cada una d'elles.

Però no sols això, ja es va perfilant una oferta de cursos i activitats, totes elles gratuïtes, d'important calat: Inserció laboral i Linux, informàtica pràctica i gratuïta seran els primers cursets que sorgiran de Pásalo, no els deixos escapar.

A més, és molt possible que intentem acollir-nos a l'oferta del banc de terres per a desenrotllar una iniciativa d'autoabastiment d'aquelles persones que vullguen cultivar els seus propis aliments. En el cas de no poder optar a l'oferta del banc de terres ens acollirem a alguna oferta particular que ja hem rebut en este sentit.

En la mesura que ens vagen arribant propostes podrem anar desenrotllant ferramentes i espais virtuals per a allotjar el "banc de temps" i el "mercat ambulant d'intercanvi".

És només un xicotet avanç del que potser puguem arribar a desenrotllar. La següent reunió, el dimecres 6 de març a les 18.30 hores, en el bar de la Casa de la Cultura.

No sóc el que pense, sóc el que faig. Pásalo.

Informa: Pásalo

223-presentacion-pasalo

 

01 Març 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres