Després de l'èxit de l'Escola de Nadal, ja s'anuncia l'Escola de Setmana Santa

Després de l'èxit de l'Escola de Nadal, ja s'anuncia l'Escola de Setmana Santa

 

En el ple ordinari del 29 de gener, Salvador Claramunt, regidor d'Educació, va realitzar un balanç del funcionament de l'Escola de Nadal, una experiència pilot amb un resultat tan positiu que ja s'anuncia una altra novetat per a esta primavera: l'Escola de Setmana Santa.

El primer ple de l'any 2007 s'anunciava com un dels més llargs, a priori, dels últims temps. Però l'absència de quatre regidors (Ximo Galcerá i tres de l'oposició: Juanjo Broseta, Begoña Fernández i Pepa Conesa), va obligar a deixar sobre la taula els dos punts que exigien ampli debat i posterior votació, per això que tot va ser molt més breu.

Qui va intervindre en més ocasions va ser el regidor d'Educació, ja que en primer lloc va explicar la modificació de l'Ordenança de l'Escola d'Estiu, per a adaptar-la a les noves activitats que es desenvolupen en els últims anys i, posteriorment, va realitzar un balanç d'una novetat educativa del present curs: l'Escola de Nadal.

''S'han matriculat 58 alumnes, això ha representat uns ingressos d'uns 928 euros'' -va començar explicant Salvador Claramunt-. ''Com el cost total de l'escola se situa entorn de 4.200 euros, l'aportació municipal per a este innovador projecte educatiu ha sigut de 3.300 euros''.

L'Escola de Nadal, que es realitzava entre el 26 de desembre i el 5 de gener per primera vegada este curs, va ser una petició realitzada per alguns pares de la població, que continuen treballant en època nadalenca i tenen problemes per a deixar els seus fills durant les vacacions escolars.

El projecte, que es va dur a terme en les instal·lacions del col·legi públic Lluís Vives, combinava les excursions, els tallers i les activitats lúdiques, junt amb horaris de repàs i activitats escolars. L'objectiu era proporcionar als alumnes activitats d'oci, però sense descuidar la seua formació acadèmica.

La fórmula, semblant a què s'aplica des de fa anys en el mes de juliol, serà traslladada també a la Setmana Santa, tal com va anunciar el regidor d'Educació durant el ple de gener: ''és un cost reduït i s'ajusta a la perfecció al model de política social i educativa que estem potenciant des d'este equip de govern, pel que en esta ocasió ens avançarem als pares i serem nosaltres, des de l'Ajuntament, els que oferirem una escola semblant durant les vacacions escolars de Pasqua''.

30 Gener 2007
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres