El 2 de febrer, Kodama organitza la III Convenció de Schwinn Cycling amb 150 participants de tota Espanya

El 2 de febrer, Kodama organitza la III Convenció de Schwinn Cycling amb 150 participants de tota Espanya

Este dissabte 2 de febrer, se celebra la tercera edició de la Convenció de Schwinn Cycling que organitza Kodama, el gimnàs de Puçol, en l'Hotel SGH de Canet d'en Berenguer. Els 150 participants inscrits comencen a les 16 hores i serà una marató de tres hores fins a les 19 hores.

Prop de 150 persones han sol·licitat assistir des de tota Espanya. L'alcalde de Canet, Leandro Benito, ha assegurat que se sumarà, de manera activa, a tan multitudinària sessió i ha destacat la iniciativa que “atrau una vegada més als esportistes a Canet, un poble que aposta per l'esport

Destaca el grup d'Alacant i Girona els participants del qual estaran en les instal·lacions valencianes, junt amb els vinguts des de Bilbao, Saragossa, Madrid, Múrcia, Terol i València.

Per a Pepe Claramunt, l'organitzador d'este esdeveniment i propietari del gimnàs Kodama de Puçol, “és una oportunitat única el reunir a tants representants d'un esport en auge com el Schwinn Cycling, mètode original de spinning, en una sola localitat”.

Durant tota la jornada s'intercanviaran les activitats cardiovasculars que es treballen en una bicicleta estàtica i fixa, en grup i amb unes intensitats variables dividides en tres grups de sessions: Fartlek, CAA (Capacitat Aeròbica Alta) i Muntanya, dirigides per un grup de monitors, junt amb altres promocions com els estands per a millorar els hàbits per a una vida més sana i saludable, o la realització de massatges.

Com recorda Claramunt, el Schwinn Cycling està considerat pels experts, com “una activitat ideal per a estilitzar la figura, reduir volum, augmentar la capacitat aeròbica i, tot això, amb seguretat i diversió”.

Informa: Laura Torrado

 

30 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres