L'inici de les obres del Camí La Mar i la cavalcada de Reis, protagonistes del 'Noticies de Puçol' de gener

L'inici de les obres del Camí La Mar i la cavalcada de Reis, protagonistes del 'Noticies de Puçol' de gener

El divendres 1 de febrer es distribuïx l'edició en paper del Noticies de Puçol núm. 137 en una vintena de punts del nucli urbà, la platja i les urbanitzacions. Però si preferixes disfrutar de la lectura en el teu ordinador, mòbil o tablet, ja pots disfrutar de la versió digital, amb el mateix disseny però sense esperes. A més, pots llegir-lo des de la web municipal, el Facebook i el Twitter de l'ajuntament, tots ells agrupats davall la marca És Puçol.

Des de gener, el periòdic local no sols està disponible en la web municipal (www.puçol.es) un parell de dies abans que aparega l'edició impresa en els punts de distribució gratuïta repartits per les urbanitzacions, la platja i el nucli urbà, a més ara pots llegir-lo amb el teu dispositiu mòbil des del Facebook municipal (http://www.facebook.com/espuzol) o inclús des del Twitter de l'Ajuntament de Puçol (https://twitter.com/espuzol).

En el número de gener hi ha dos temes estrela a què es dediquen la portada i el pòster: les obres del Camí La Mar i la cavalcada de Reis.

Pavasal va donar començament les obres del Camí La Mar el dimecres 23 de gener, amb la presència de la consellera Isabel Bonig, l'alcaldessa i regidors de Puçol, tècnics municipals i, per descomptat, multitud de veïns. No va haver-hi acte simbòlic sinó l'inici del treball, millor no emprar temps en actes protocol·laris quan els ciutadans porten tant de temps esperant unes obres que per fi han donat començament. Lògicament, és la notícia de portada.

I com el pòster està reservat a les fotos d'un acte d'àmplia participació, gens millor que la cavalcada de Reis organitzada per l'Agrupació de Penyes, amb la col·laboració de l'ajuntament i distints col·lectius locals: un record gràfic d'un acte en què tots som protagonistes… i molts estan en la foto, encara que tots no caben en dos pàgines.

A més, el Noticies de Puçol de gener inclou notícies àmplies sobre altres temes que han sigut actualitat (el nou calendari del contribuent, els premis de la Targeta ON, el GR10-Xtrem, l'experiència com a cooperant de Jessica Ríos a Cuba) i també sobre aquells que seran notícia al llarg de febrer (el grup de conversació en anglés, la jornada de futbol solidari amb Cáritas, la benedicció d'animals de Sant Antoni).

I, com sempre, l'opinió dels grups polítics municipals, la recepta de cuina a càrrec de Charo Palamós i fotonotícies de les activitats celebrades al llarg de mes.

Si vols veure ja el resum del que ha sigut notícia a Puçol al gener, fes clic en l'enllaç que tens al final d'esta notícia…

Informa: Sabín

Notícies de Puçol num. 137 - gener 2013

106-poster_noticies_137

 

30 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres