Article de Pavalur del mes de gener: “Una mentida mil vegades repetida... es transforma en veritat”

Article de Pavalur del mes de gener: “Una mentida mil vegades repetida... es transforma en veritat”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur en el mes de gener, titulat: “Una mentida mil vegades repetida… es transforma en veritat”.

Una de les màximes preferides pels mestres de la mentida és que una mentida mil vegades repetida… es transforma en veritat.

La definició de la mentida és la declaració, a posta, de una cosa que és falsa o incorrecta. Un pot dir o viure una falsedat sense saber-ho; no és una mentida. La mentida és un acte de la voluntat que té com a propòsit enganyar.

Doncs bé, el PSPV de Puçol en l'article d'opinió en Notícies de Puçol del passat mes de desembre, afirma que: “…el 24% dels ingressos que es recapten per la Contribució (Impost de Béns Immobles) en Urbanitzacions Alfinach i monestirs aniran a les arques de PAVALUR: 274.000 €”.

El Partit Valencià de les Urbanitzacions (PAVALUR) no ingressa un sol cèntim en les seues arques, del Conveni de Col·laboració amb les Urbanitzacions firmat per l'Ajuntament de Puçol.

Un Conveni de Col·laboració que ha vingut sent referendat per tots els alcaldes: Josep María Iborra, Juan Manuel Busto, Mariano Sanchis, José Vicente Martí i Mercedes Sanchis.

Amb este Conveni, les urbanitzacions realitzen les tasques necessàries per a la conservació i manteniment ordinari de les vies públiques, zones de vianants, verds i jardins públics, amb el nivell que tècnicament es comprove com òptim, per l'Ajuntament. I per la seua banda, l'Ajuntament contribuïx al sosteniment dels esmentats servicis, aportant a les urbanitzacions per a l'any 2012, la quantitat econòmica necessària, que s'ha fixat en el 24 per cent de la quota de l'IBI satisfet pels veïns de les Urbanitzacions, en l'exercici anterior.

Recordem:

 1. L'Ajuntament recaptarà per IBI a Puçol:

6.207.800 € 

 2. Les Urbanitzacions aportaran per IBI (el 18,40% del total de Puçol):

1.141.666 € 

 3. L'Ajuntament revertix a les Urbanitzacions (el 24% del que han aportat):

274.000 € 

Tot açò el PSPV de Puçol ho sap, i potser no li agrade el conveni, però que no enganye a la població: PAVALUR no ingressa en les seues arques un cèntim d'estos diners.

Una opinió de Pavalur

 

29 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres