Curs de cuina avançada per a dones que volen millorar la presentació i descobrir nous plats

Curs de cuina avançada per a dones que volen millorar la presentació i descobrir nous plats

Si durant la segona setmana de gener eren les dones més jóvens les que s'acostaven a la cuina per primera vegada, del 21 al 23 de gener se celebra el curs avançat en l'Espai Social La Barraca, dirigit a dones a 30 a 50 anys, amb experiència en la cuina, que busquen millorar la presentació dels seus plats o afegir nous sabors i textures. Per a xuplar-se els dits.

Són tres dies, del 21 al 23 de gener, per a 17 alumnes que volen compartir experiències, ampliar les seues relacions i, de pas, aprendre els secrets del rellomello amb pasta fullada, la tortada germa granet, les carxofes amb cruixent de pernil, la tosta de botifarra amb poma caramel·litzada, els bescuits salats… i alguna que una altra sorpresa.

El curs, dirigit a veïnes de la població, també servix per a conéixer nous plats a aquelles d'altres països, ja que a més d'una dotzena d'espanyoles, també hi ha alumnes nascudes a Romania, Perú, Ucraïna i Equador.

Estos cursos de curta duració, que anomenem cursos-café, se centren en un temari útil, que elles mateixes van sol·licitar en el seu balanç de l'any passat i les seues propostes per a enguany”, apunta Eloísa Rosa Martínez, regidora de la dona. “Però també complixen altres objectius, com potenciar la seua autoestima i facilitar-los la integració en la vida social, per mitjà d'unes sessions d'aprenentatge relaxades en companyia d'altres dones”.

Deu hores en què, davall les expertes mans de Charo Palamós, estes dones aprenen secrets culinaris d'una forma divertida, compartint la vesprada amb veïnes també interessades a anar un pas més enllà en els seus menús i, sobretot, disfrutar de vetlades amb altres veïnes.

L'èxit d'estos cursos-café ha propiciat que ja estiguen programats altres tres per a este primer semestre de l'any: al febrer, el dedicat a la igualtat d'oportunitats, i al març, després de les falles, començaran dos cursos més: informàtica i anglés.

Si estàs interessada en qualsevol d'ells pots inscriure't posant-te en contacte amb Amparo Ferrer, de l'Oficina Amics, o telefonant al 618 782 409. Les places són limitades a grups entre 15 i 20 alumnes.

Informa: Sabín

fotos_noticia

088-curso-cocina-avanzada-5

 

23 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres