La Unió Esportiva Puçol substituïx les entrades al camp de futbol per aliments per a Cáritas

La Unió Esportiva Puçol substituïx les entrades al camp de futbol per aliments per a Cáritas

El cap de setmana del 2 i el 3 de febrer, la Unió Esportiva Puçol organitza una jornada solidària en què participen no sols els equips de l'escola de futbol, sinó també els contrincants en cada categoria: els espectadors que acudisquen a qualsevol dels encontres no han de traure entrada, només entregar algun aliment no perible per a Cáritas.

Imaginació per a potenciar el futbol i la solidaritat des de primerenca edat, això és el que s'han proposat els directius de la UD Puçol organitzant un cap de setmana en què l'accés als partits és gratuït, a canvi de qualsevol aportació en espècies per a ajudar a l'economat de Cáritas.

A més, eixe mateix cap de setmana es realitza la presentació de les escoles municipals de futbol, per la qual cosa està garantida la presència de tots els futbolistes del planter, a més dels seus pares, en un acte que se celebra el diumenge 3 de febrer a les 10.30 del matí.

Perquè la matinal siga completa, a més de l'entrega simbòlica de tot allò que s'ha recaptat a Ximo Esteve, director de Cáritas Interparroquial de Puçol, els assistents podran disfrutar de l'encontre entre el primer equip de la UD Puçol i el CD Castelló.

Hem volgut fer coincidir la presentació dels equips de la nostra escola de futbol amb un acte solidari que se'ns venia sol·licitant per part de Cáritas i ja hem trobat la data adequada”, explica Vicente Bosch, president de la UD Puçol en una carta dirigida als pares. “El dia 3 de febrer volem reunir-nos tots els implicats en el creixement de la nostra escola: jugadors, entrenadores, fisioterapeutes, administratius, directius, pares, mares, aficionats i simpatitzants. Porteu aliments no peribles i d'esta manera a més de fer-nos fotos, veure un partit de futbol i disfrutar d'un matí de diumenge podrem ajudar a aquells que més ho necessiten, amb un xicotet gest per la nostra part hi haurà qui puga menjar diversos dies”.

Per als xiquets de l'escola de futbol és una gran ocasió de disfrutar i aprendre d'una doble sessió: d'una banda, l'esportiva; per un altre, la solidària. La UD Puçol pot presumir de tindre una gran escola i el terme escola significa precisament això: un lloc on aprendre.

Informa: Sabín

044-cartel_futbol_solidario-1

 

24 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres