La consellera Isabel Bonig firma en el Llibre d'Honor de Puçol poc abans de donar començament les obres del Camí La Mar

La consellera Isabel Bonig firma en el Llibre d'Honor de Puçol poc abans de donar començament les obres del Camí La Mar

Isabel Bonig, la consellera d'infraestructures, territori i medi ambient, va estar a Puçol el dimecres 23 de gener per a presidir l'inici de les obres del Camí La Mar. Un fet històric que també ha quedat reflectit en el Llibre d'Honor de la Vila de Puçol, on la consellera va estampar la seua firma com a record d'eixa obra i d'una llarga amistat entre Puçol i el seu poble, Vall d'Uixó.

El Llibre d'Honor de qualsevol altra entitat està reservat a la firma d'aquelles personalitats rellevants, el record de la visita del qual es vullga conservar per a la posteritat.

No és habitual que un visitant estampe la seua firma, encara que en els últims anys en el Llibre d'Honor de la Vila de Puçol han firmat alguns noms il·lustres, com a Monsenyor Antonio Cañizares, amb motiu de la Trobada Mundial de les Famílies celebrat a València.

Des del 23 de gener també conté la firma d'Isabel Bonig, qui va aprofitar el senzill acte celebrat en el saló de plens de l'ajuntament per a recordar que entre Puçol i la Vall d'Uixó, el seu poble, hi ha una llarga amistat basada sobretot en l'afició taurina que compartixen ambdós municipis.

Compartim l'afició als bous. Molts amics de la Vall vénen al bou de Puçol i també tinc constància que molts veïns de Puçol acudixen als nostres actes”, assegurava Isabel després de la firma, el que va desembocar en una improvisada tertúlia amb el regidor de festejos taurins de Puçol, Salvador Almenara, amb qui compartix amics i aficionats al món dels bous al carrer.

Tertúlia improvisada i breu, perquè després de llegir la dedicatòria, tots rumb a la platja per a començar les obres del Camí La Mar. No hi havia un minut que perdre, perquè fa molts anys que els veïns esperaven esta obra.

Per cert, la dedicatòria diu així:

“És per a mi un plaer i un honor visitar el municipi de Puçol amb motiu de la primera pedra del Camí La Mar. Així com agrair a la seua alcaldessa i amiga, Merche, i a tot el seu equip de govern el seu recepció i el seu treball constant en benefici dels ciutadans d'esta localitat.

Vull, així mateix, transmetre'ls el suport del Consell i del Molt Honorable President en tots aquells projectes que generen il·lusió, benestar social, riquesa i prosperitat.

Gràcies i sempre a la vostra sencera disposició”.

Informa: Sabín

fotos_noticia

093-firma_isabel_bonig-1

 

24 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres