Diumenge 27 de gener, vine a pintar de verd el Paratge Natural Municipal La Costera de Puçol

Diumenge 27 de gener, vine a pintar de verd el Paratge Natural Municipal La Costera de Puçol

El col·lectiu comarcal d’Acció Ecologista-Agró Horta Nord convoca este diumenge 27 de gener, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Puçol i el Club Athlètic Massalfassar, una plantació de carrasques i pins al Paratge Natural Municipal de La Costera, per a celebrar el Dia de l’Arbre.

La plantació es realitzarà junt al barranc del Llop, el corredor ecològic que connecta La Costera amb la resta de la Serra Calderona i on l’any passat els ecologistes ja van plantar pins, carrasques i roures. Enguany, com a novetat, també plantarem arborcers i murtes.

El punt de trobada per als voluntaris serà l’oficina de Correus de Puçol, (Avinguda Corts Valencianes, NÚM. 1), a les 9:30 hores, on ens repartirem en cotxes per a pujar a La Costera. Encara que AE-Agró, que custòdia este paratge natural municipal, i l’Ajuntament de Puçol facilitaran les ferramentes per a la plantació (pics i aixades), recomanem als participants que porten també, per si el nombre de voluntaris excedeix al de les ferramentes. Per a més informació, podeu telefonar al 691 077 424 o al 679 908 238.

Vine i ajuda’ns a pintar de verd La Costera!!!

ENTRA EN ACCIÓ AMB AE-AGRÓ

Informa: Miguel Crespo

076-dia_del_arbol-1

 

22 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres