Un autobús de l'escola de handbol de Puçol en la Caixa Màgica per a disfrutar de l'Espanya-Croàcia en directe

Un autobús de l'escola de handbol de Puçol en la Caixa Màgica per a disfrutar de l'Espanya-Croàcia en directe

El Club Handbol Puçol porta l'esport en la sang. Prova d'això és que dissabte passat 19 de gener va noliejar un autobús amb 55 persones des de Puçol a la Caixa Màgica a Madrid, amb el sa propòsit de disfrutar del partit Espanya-Croàcia del Mundial. A pesar d'estar ple el local, amb 12.000 espectadors, tots portaven ja l'entrada treta amb antelació i van poder disfrutar de tres partits en una vesprada.

Vam eixir de l'institut de Puçol a les 8 del matí, vam arribar a Madrid a l'1 del migdia, vam dinar en un centre comercial pròxim, encara que alguns se'n van anar fins a la Porta del Sol, i a les 4 de la vesprada ja estàvem en la Caixa Màgica, de la que no vam eixir fins després de les 10.30 de la nit, després d'haver disfrutat de tres partits: Egipte-Austràlia, Espanya-Croàcia i Algèria-Hongria”, sintetitza José Vicente Ortiz, organitzador del viatge, entrenador, directiu i alma mater del handbol en la població.

Després del partit, tots a l'autobús i cap a les 4 de la matinada arribaven a Puçol els 55 passatgers de l'expedició: 45 components del Club Handbol Puçol i 10 acompanyants. Sens dubte una forma sana d'estretir els llaços entre els components del club i, al mateix temps, de compartir una passió i una il·lusió: disfrutar del Mundial de Handbol que se celebra en el nostre país.

Però no va ser cosa d'un dia, sinó que va caldre treballar-s'ho amb antelació: “vam aconseguir les entrades a través del gerent de la Federació de Handbol de la Comunitat Valenciana, a un preu més barat que el preu en taquilla, perquè les vam demanar al desembre”, recorda José Vicente. “I vam tindre sort de fer-lo amb tanta antelació, perquè la Caixa Màgica es va omplir amb 12.000 espectadors i hui en dia és impossible aconseguir entrades per als partits”.

Una jornada memorable i una fórmula ideal per a contagiar la “febra del handbol” als jugadors de l'escola municipal. Gràcies, José Vicente, per contagiar eixa il·lusió a gent jove que aposta pel handbol com el seu esport…

Informa: Sabín 
Fotos: José Vicente Ortiz

fotos_noticia

089-club-balonmano-puzol-5


22 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres