“En_Arborar!” o com conéixer els arbres monumentals de la província de València sense eixir de casa

“En_Arborar!” o com conéixer els arbres monumentals de la província de València sense eixir de casa

Des del divendres 18 de gener, la Casa de Cultura exhibix una xicoteta porció de l'àmplia col·lecció de fotos d'arbres monumentals i paisatges arbolats de la província de València orquestrada per Bernabé Moya i José Vicente Moya per al MUVIM i la Diputació de València. Oberta totes les vesprades laborables fins al 14 de febrer. Entrada gratuïta. No te la perdes.

davall l'enigmàtic títol d'En_Arborar!, que suggerix múltiples referències, s'amaga una àmplia col·lecció de fotos tècnicament impecables, però encara més atractiu és el tema triat: “un patrimoni natural i cultural d'incalculable valor i bellesa, entre tots hem de cuidar este ric llegat perquè les generacions futures disfruten de la bellesa d'estos exemplars únics que són testimonis de la nostra història”, com escriu el president de la Diputació, Alfonso Rus, en l'ampli i documentat catàleg.

Poc públic el divendres 18 en la sala d'exposicions, per a l'acte d'inauguració, potser perquè a la mateixa hora se celebrava la presentació oficial del GR10-Xtrem en l'Espai Jove i es cremava la foguera de Sant Antoni, junt amb la muralla de l'antic camp de futbol.

Afortunadament, En_Arborar! es pot visitar gratis fins al 14 de febrer, el que permetrà a molts veïns disfrutar d'un dels treballs més amplis que s'han exhibit en la Casa de Cultura, fins al punt de tindre que penjar fotos per damunt de la sala d'exposicions, en els pisos superiors, la qual cosa convertix la visita en un atractiu recorregut per l'estructura interna de l'edifici.

El regidor de cultura Salvador Àvila va ser l'encarregat de realitzar la inauguració de l'exposició, fruit de la col·laboració amb el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat i la Diputació de València: “Estem davant d'una col·lecció de fotos que ha tingut un gran èxit de públic a València, on ha sigut visitada per més de 15.000 persones en el MUVIM. És, a més, una oportunitat única de conéixer la nostra província sense moure'ns de casa”.

Informa: Sabín

fotos_noticia

082-en_arborar-5

 

21 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres