El mercat ambulant solidari de la Fundació Phi va tancar les seues portes amb gran afluència de públic, superant les expectatives

El mercat ambulant solidari de la Fundació Phi va tancar les seues portes amb gran afluència de públic, superant les expectatives

El dijous 17 de gener, representants de la Fundació Phi entregaven a Cáritas 300 quilos de carn, com a avanç de la donació que realitzaran amb una part d'allò que s'ha recaptat amb el seu 6t mercat ambulant solidari, celebrat poc abans de Nadal en la plaça del País Valencià. Hem demanat als responsables de la fundació que ens realitzen un balanç d'esta edició; escriu: Marcos Soria.

La sexta edició del Mercat ambulant Solidari de Puçol 2012, va tancar les seues portes amb una gran afluència de públic, superant-se totes les expectatives. El temps va acompanyar a l'esdeveniment, que va finalitzar amb un rotund èxit. Un dels aspectes més destacats de la inauguració d'esta edició va ser la visita de l'alcaldessa de Puçol Merche Sanchis i altres membres de la corporació local.

Els xiquets van participar de la visita de Bob Esponja, karaoke, exhibicions i diversos tallers, com a dansa bollywood, aikitedo, pintura de cares, manualitats, plantació de bonsais, etc. A més van poder disfrutar botant en els sis castells unflables que es van instal·lar. Mentrestant, els majors aprofitaven per a relaxar-se, degustar els productes del bar-restaurant i realitzar compres a preus especials.

Els assistents també van poder divertir-se en família jugant al bingo solidari i ballar amb les actuacions musicals que van passar pel nostre escenari.

Esta edició ha tingut una bona repercussió en els mitjans de comunicació, ja que a més d'anunciar l'esdeveniment de forma solidària, des de Ràdio Nou (RTVV) s'han realitzat diverses entrevistes als responsables del mercat ambulant en programes com el de Ximo Rovira (Bon Matí Magazín). Així mateix, destaca l'interés per part de la televisió local (EMTV Puçol), qui ha realitzat un extens reportatge, així com l'aparició en els mitjans digitals com El País Setmanal, que ha recolzat l'esdeveniment en la seua pàgina de Facebook.

Agraïm la col·laboració de l'Ajuntament de Puçol, dels mitjans de comunicació, de les de més de 175 empreses participants i de tots els voluntaris de la Fundació Phi.

Informa: Marcos Soria

fotos_noticia

079-mercadillo-phi-2

 

19 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres