Vicente Moret Ramón és el nou delegat local d'AVA, l'Associació Valenciana d'Agricultors

Vicente Moret Ramón és el nou delegat local d'AVA, l'Associació Valenciana d'Agricultors

El dimecres 16 de gener es presentava en l'Espai Social La Barraca el nou delegat local d'AVA (Associació Valenciana d'Agricultors), Vicente Moret Ramón. L'acte va servir també per a reiniciar oficialment l'activitat local d'este sindicat del camp que continua tenint 150 socis en la població, forma part del Consell Agrari Municipal i es reunirà una vegada al mes per a plantejar reivindicacions que milloren la situació actual de l'agricultura a Puçol.

José Francisco Sales (tècnic d'AVA), Alberto Alba (del departament d'organització) i Celestino Recatalá (vicepresident) van ser els encarregats de conduir la reunió en l'Espai Social La Barraca, que va servir tant per a la presentació del nou delegat local com per a donar un impuls a una associació que portava uns anys parada a Puçol, des de la dimissió de l'anterior directiva.

De fet, després de la congelació de les activitats d'AVA a Puçol es va posar en marxa un altre sindicat, l'Associació de Llauradors, que ha estat dinamitzant projectes en els últims anys”, explica Salvador Almenara, regidor d'agricultura. “Amb la recuperació local d'AVA, el camp té una altra institució més disposada a lluitar per a millorar la situació de la nostra agricultura”.

Vicente Moret, el qual va assegurar que està treballant per a muntar la nova junta directiva, passa a formar part del Consell Agrari Municipal, on també estan representades les altres entitats vinculades al camp: l'Associació de Llauradors, la cooperativa, la SAT La Marjal, la SAT del Camí La Mar, la Reial Séquia de Moncada i els representants dels quatre grups polítics municipals (PP, PSOE, Bloc i Iniciativa per Puçol).

Com a primer pas, els 150 membres de l'Associació Valenciana d'Agricultors han sol·licitat un espai municipal on puguen reunir-se almenys una vegada al mes, per a estudiar les mesures que ajuden a potenciar l'agricultura a l'Horta Nord.

Informa: Sabín   
Fotos: Juan Carlos Piñol

fotos_noticia

073-delegado_ava-2

 

17 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres