Cáritas rep 300 quilos de carn congelada del mercat ambulant solidari de la Fundació Phi

Cáritas rep 300 quilos de carn congelada del mercat ambulant solidari de la Fundació Phi

Després del mercat ambulant solidari celebrat al desembre, hui dijous, 17 de gener, tres representants de la Fundació Phi (Rafa Álvarez, Marcos Sòria i Antonio Sierra) han entregat 300 quilos de carn congelada a Cáritas Interparroquial de Puçol: Ximo Esteve i José María Moreno han sigut els encarregats d'arreplegar els aliments i depositar-los en les llars parroquials situades en la Ciutat Jardí i junt amb l'església dels Sants Joans.

Els 300 quilos de carn són principalment d'hamburgueses de vedella, encara que també hi ha corder i porc, degudament separats i catalogats per a distribuir-los entre distints veïns segons el tipus de carn que cada u pot consumir. L'entrega s'ha realitzat des del magatzem de Phi, en el carrer Terol, a la llar parroquial de l'església Santa Marta, situat en la Ciutat Jardí, i a la llar dels Sants Joans, situat en el nucli antic de la població.

Posteriorment, han visitat l'economat de Cáritas per a conéixer de primera mà la situació actual quant a aliments, productes d'higiene i roba, que l'entitat distribuïx els dijous a la vesprada.

Després de visitar les instal·lacions, el director de Cáritas, Ximo Esteve, ha manifestat la seua enorme satisfacció per l'entrega i per la solidaritat del poble de Puçol, perquè “en els meus seixanta anys al capdavant de Cáritas mai he hagut de demanar res, tot ens l'han donat abans, quan els veïns han vist que feia falta”.

Esta entrega en espècies tindrà la seua continuïtat a finals de mes, quan el president de la Fundació Phi, Félix Balboa, farà entrega del xec amb la part que correspon a Cáritas d'allò que s'ha obtingut durant el mercat ambulant solidari, la recaptació del qual anava destinada a distintes labors socials.

Informa: Sabín

fotos_noticia

074-phi-entrega-carne-caritas-4

 

17 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres