El primer autobús per a l'excursió a Cofrentes ja està complet… anem a pel segon?

El primer autobús per a l'excursió a Cofrentes ja està complet… anem a pel segon?

Per primera vegada, els ajuntaments de Cofrentes i Puçol col·laboren en una campanya turística per a conéixer el paisatge, la història i la gastronomia de la població de la Vall d'Ayora. El 25 d'abril serà el primer viatge, per al que ja s'han preinscrit 54 veïns, encara que el regidor Salvador Àvila confia a arribar dos autobusos perquè l'ocasió i el preu ho mereixen.

Va ser la Regidoria de Turisme de Cofrentes la que ens va proposar una sèrie d'alternatives, sempre comptant amb una activitat matinal, un dinar amb bufet lliure i una excursió a la vesprada”, explica el regidor de festes, Salvador Àvila. “Vam llançar una campanya informativa a la població i ja tenim un autobús ple, encara que si seguixen sumant-se veïns i arribem les huitanta places, noliejarem un segon autobús”.

En la campanya realitzada fins a finals de desembre, se prevan inscriure 54 veïns, que van realitzar una reserva de 5 euros. Una vegada confirmat que sí que hi ha viatge, els interessats han de confirmar la seua presència i pagar la resta: en total, el viatge costa 29,75 euros, i les inscripcions es realitzen en el Departament de Festes, en l'antiga Casa del Bou.

La cita és per al dijous 25 d'abril i inclou totes les activitats pagades: eixida des de Puçol, tots junts amb autobús: al matí, ruta fluvial pel riu Xúquer; dinar amb bufet lliure; i a la vesprada, excursió al castell amb guia.

Sens dubte, un menú apetitós: turisme, gastronomia i història en un bell entorn de la província de València. Si et seduïx la idea no t'ho penses molt, la data límit per a confirmar inscripció és el 25 de març.

Informa: Sabín

063-jucar_cofrentes

 

17 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres