Article del Partit Popular del mes de desembre: “Treballar per a continuar avançant”

Article del Partit Popular del mes de desembre: “Treballar per a continuar avançant”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat pel Partit Popular al desembre, titulat “Treballar per a continuar avançant”.

L'any 2012 no ha sigut un bon any, ha sigut dur per a tots, per a les empreses i per a les famílies: contínuament hem vist notícies descoratjadores que ens han fet reflexionar i ser conscients del que realment és important; en esta tasca els polítics tenen, potser, una major responsabilitat, perquè gestionen fons públics, diners de tots al cap i a la fi.

Per això l'equip de govern del Partit Popular ha aprovat per al 2013 un pressupost en què el més important són les persones, donant prioritat a l'ocupació i augmentant en una quantitat important les ajudes per a les famílies més necessitades: s'han eliminat tots aquells gastos superflus i s'ha gestionat d'una manera més eficient.

Però també hi ha hi coses positives enguany: s'ha renovat per complet la pista d'atletisme del poliesportiu municipal perquè nostres esportistes puguen desenvolupar la seua activitat en les millors condicions; des de la regidoria d'ocupació i l'agència de col·locació s'ha treballat de manera constant impartint cursos de formació per a desocupats, intentant cobrir tots els sectors  i atenent a les demandes de les nostres empreses; així mateix s'ha apostat per la integració laboral dels discapacitats, elaborant un programa especifique per a ells; s'han renegociat servicis importants que es presten des de l'ajuntament i que han suposat un estalvi considerable per al nostre municipi.

Tot açò sense oblidar que al Gener comencen les obres del Camí la Mar: una obra emblemàtica per a Puçol, que per fi veurà connectada la platja amb el nucli urbà en unes condicions òptimes. Tant els automòbils —que comptaran amb una via de doble sentit—, com els ciclistes —que podran disfrutar d'un carril bici—, així com els veïns del nostre poble i tots aquells que ens visiten —que podran passejar i comptar amb zones de descans—, veuran millorada esta infraestructura tan necessària perquè Puçol continue progressant.

Des d'estes línies, les persones del Partit Popular aprofitem per a una desitjar-los a tots els veïns de Puçol un Feliç Nadal i confiem que el 2013 porte només coses bones, especialment SALUT I TREBALL.

Una opinió del Partit Popular

 

16 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres