Santa Cecília torna a triomfar amb “Dos toreros de cartó”, un sainet fet amb amor i amb humor

Santa Cecília torna a triomfar amb “Dos toreros de cartó”, un sainet fet amb amor i amb humor

Va penjar el cartell de “no hi ha bitllets” en la sessió de vesprada i tres quartes parts d'aforament en la sessió de nit, ambdós el divendres 11 de gener en el saló d'actes de la Casa de Cultura. Per a eixa gran família que és el Centre Musical i Instructiu Santa Cecília és una forma d'obtindre una xicoteta ajuda per a l'escola de música, però també una ocasió única de disfrutar sobre l'escenari amb amor i amb humor.

Santa Cecília va tornar a triomfar, tant quant a públic com quant al resultat final de la seua modesta producció, però feta amb la il·lusió dels components del centre i amb el saber fer d'algun membre ja veterà en estos combats

Dos toreros de cartó és una astracanada de sainet, compost per un acte dividit en dos quadros, original de Leopoldo Giménez i Vicente Broseta, escrit fa quasi un segle i posat en escena pel Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol, amb Antonio Peruga i Gregorio Tarazaga com a protagonistes, sota la direcció de Juan Claramunt i amb la inestimable ajuda de Juan Carlos Palmero i Álvaro Martínez amb les llums i el so.

Una obra senzilla, divertida, que contagia la diversió de tots els participants al públic... i també l'amor que han posat al fer-la. Un exemple perfecte per a il·lustrar el vell dit “voler és poder”.

Informa: Sabín

fotos_noticia

065-dos-toreros-de-carto-6

 

14 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres