Article d'Esquerra Unida del mes de desembre: “El sistema s'ho carreguen els defensors del sistema”

Article d'Esquerra Unida del mes de desembre: “El sistema s'ho carreguen els defensors del sistema”

El ple del 26 de març del 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de Comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament. Este és el text d'Esquerra Unida del mes de desembre, titulat “El sistema s'ho carreguen els defensors del sistema”.

 

El nostre sistema s'esquerda i no som nosaltres els denominats “antisistema” els culpables de tal hecatombe: el nostre partit sempre ha sigut titlat de partit antisistema ple d'okupes, perroflautes i la resta de denominacions malintencionades, però mai hem sigut tan forts com per a acabar amb este sistema que sent injust i contrari als nostres principis és el que tenim dins de les democràcies que componen el sistema global en què ens trobem immersos.

Sent un sistema contrari a les nostres idees l'hem acatat dins d'uns limites per a poder viure dins d'ell, perquè en cas contrari quedaríem fora de la societat; hem demostrat l'injust i perjudicial del sistema amb els membres més desfavorits del dit sistema, que sent majoria es veuen dominats per la minoria més poderosa econòmicament, inclús amb el suport d'una part dels treballadors havent sigut enganyats pel sistema fent-los creure en ell, formant part d'una burgesia que en els temps de crisi baixa de les altures per a ocupar el seu verdader lloc dins del sistema.

Doncs bé, desenrotllarem les causes de la caiguda del sistema dins de l'estat espanyol.

PP i PSOE, partits del sistema, són per a nosaltres els culpables de cagar-se en el sistema: el PP va començar a trencar-lo quan Aznar va accedir al poder que dóna la democràcia actual, injectant tots els diners disponibles al mercat immobiliari i de la construcció, donant crèdit fàcil a tot el món (bambolla immobiliària) i creant al seu torn una societat educada en el consumisme desfasat i en la falsa impressió d'un nivell econòmic fora de l'abast de la majoria (el somni espanyol), esta va ser la base que va enriquir al tots durant un temps per a abaixar-ho de sobte a la realitat.

El PSOE va ser culpable d'assumir esta conjuntura sense plantejar-se el seu final (punxar la bambolla), veient-se involucrat en una crisi que no va saber veure vindre i que li va superar en tots els sentits; el que li va obligar a començar un canvi en el sistema actual, dirigit a retallar uns drets que van costar molts anys d'aconseguir a la majoria i que no els va costar molt derrocar, posant les bases per a la total destrucció d'estos per part de Rajoy i la troica europea.

Rajoy i el PP han causat més dany en el sistema que Aznar i Zapatero junts: encara que estos 2 són els culpables, Rajoy ha sigut el botxí final.

Va començar amb la reforma laboral, on es va carregar expeditivament tots els drets adquirits pel treballador des que es va instaurar la democràcia, tornant a temps del generalíssim.

Després els copagaments sanitaris, les seues lleis adjacents i associades a la seguretat social dels treballadors.

Més tard les taxes judicials on té en contra fins  als seus, les lleis d'educació i les seues distintes aplicacions on es minva al professorat i per tant a l'alumnat, privant-los dels drets més elementals, tot això en favor de les empreses privades tant sanitàries com educatives amb el deshonrós fi d'eliminar el públic en favor dels seus amiguetes, que són els que li demanen més negoci.

Rajoy es ven al capital i els seus interessos privats, aprofitant la tan cloquejada crisi per a abolir els drets del ciutadà i concedir favors als capitalistes, normalment amics seus o del PSOE.

La crisi és només l'excusa que es necessita per part del govern amb la seua majoria absoluta fer tot el que es puga pels seus en detriment d'altres dels seus, perquè, senyors, Espanya és dels espanyols i espanyols som tots o no? Potser hi ha espanyols de primera i segona?

Vist ho vist no ens estranya la proliferació de partits independentistes de les distintes autonomies espanyoles, donant peu a actituds separatistes fomentades per les actuacions de Rajoy i el seu equip de govern, segur que ens deixem més d'una burrada comesa per ells en este fatídic any, però així de memòria se'ns fa difícil processar tanta abús i se'ns bloqueja la ment.

Pujada de l'IVA un 2%, supressió de la paga de nadal als funcionaris, reducció del nombre de regidors, reducció d'empreses públiques, menys prestacions per desocupació, etc.

Això dels regidors pot paréixer una bona mesura, però només afecta els partits xicotets que mai podran créixer: PP I PSOE sempre s'ixen amb la seua, després de tots estos xicotets colps d'estat democràtics, encara s'atrevixen a pronosticar que 2013 serà millor que este i així portem 4 anys…

Si no saben què passarà, callen i no ens continuen picant, que som el poble.

Bo, ens despedim fins al pròxim mes esperant que siga millor que este, fins prompte.

Una opinió d’Esquerra Unida


13 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres