Cáritas rep 1.000 euros dels comerciants i l'ajuntament per l'èxit de la Targeta ON

Cáritas rep 1.000 euros dels comerciants i l'ajuntament per l'èxit de la Targeta ON

El divendres 4 de gener es va fer entrega d'un xec de 1.000 euros a Ximo Esteve, director de Cáritas Interparroquial, com a part de la campanya d'inscripció a la Targeta ON. Com es recordarà, per cada nou soci de cara a Nadal es donava un euro per part de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) i l'Ajuntament de Puçol per a Cáritas.

Cada vegada són més col·lectius que reconeixen la meritòria labor que realitza dia a dia Cáritas Interparroquial a Puçol, d'ací que també siguen més els que se sumen a reconeixements, homenatges i, sobretot, ajuda, tant econòmica com en espècies, perquè puga continuar prestant ajuda als veïns amb més necessitats.

També els comerciants i l'ajuntament van voler aportar el seu granit d'arena quan van plantejar la posada en marxa de la Targeta ON, eixa targeta gratuïta que permet als veïns disfrutar d'avantatges i ofertes contínues, que reben còmodament en sa casa a través de SMS, correu electrònic o visitant la pàgina web www.targetaon.es.

Este reconeixement continu es va forjar en l'entrega simbòlica d'un xec de 1.000 euros per a invertir-los en material de primera necessitat (com a aliments o productes d'higiene) de cara a l'economat en què cada dijous a la vesprada atenen els veïns amb més necessitats.

Representants de la directiva d'ACEP i el regidor de comerç, José María Esteve, van ser els encarregats de fer-li l'entrega dels diners en el saló de plens de l'ajuntament, just després de realitzar el sorteig dels 5.000 euros en premis entre els nous posseïdors de la Targeta ON.

I és que, a més dels avantatges per als usuaris, la Targeta ON també naix amb vocació solidària.

Informa: Sabín

fotos_noticia

046-entrega_cheque_caritas-5

 

13 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres