Santa Cecília aposta per una altra forma de donar la nota: l'11 de gener, doble sessió del sainet “Dos toreros de cartó”

Santa Cecília aposta per una altra forma de donar la nota: l'11 de gener, doble sessió del sainet “Dos toreros de cartó”

Ja és una tradició que una vegada a l'any, quasi sempre entre la festivitat de Santa Cecília i l'any nou, la gran família del Centre Musical i Instructiu deixe de banda els instruments i s'anime a pujar a l'escenari per a representar un sainet típic de Puçol. Enguany la data triada és el divendres 11 de gener: per 3 euros et vas a riure un estona amb Dos toreros de cartó.

Tots els anys fem una obreta de teatre amb dos objectius: passar-lo bé i recaptar un dinerets”, apunta Dori Cubillo, la nova presidenta del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol. “Tal com està el pati, enguany hem abaixat el preu de cinc a tres euros, per la crisi... i damunt tenim 68 seients menys: la ruïna!”.

Quina ruïna de funció!, que dirien els més vells del lloc.

I no obstant això caldrà donar-se pressa, perquè la sessió de 7.30 vesprada ja està pràcticament venuda i la de l'11 de la nit… bo, queden algunes localitats, però que ningú es descuide perquè el normal és que pengen el cartell de “no hi ha bitllets” en ambdós passes.

I és que el treball dels intèrprets sol ser de nivell i compten amb el suport tècnic de Juan Carlos Palmero i els seus col·legues del col·legi Jaume I, per a muntar-los la llum i el so, així lluïxen com les obres de veritat.

Tots gratis, pel morro, perquè com diu la presidenta, “no ho fem per gens especial... senzillament perquè ens agrada”. I, de pas, aconseguixen algun “dinerets” per a l'escola de música del poble.

De veritat mai has disfrutat de la gran família de Santa Cecília donant la nota sobre l'escenari de la Casa de Cultura? No saps el que et perds… i, com a mostra un botó: ací tens algunes fotos del seu últim sainet, Ja sabem quí és la Pilar.

Informa: Sabín

fotos_noticia

061-cartel-santa-cecilia-1

 

11 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres