Tripuçol es despedix de 2012 amb la pujada al Picaio, un 100x100 en la piscina i la Sant Silvestre portenya

Tripuçol es despedix de 2012 amb la pujada al Picaio, un 100x100 en la piscina i la Sant Silvestre portenya

Va començar com una xicoteta aventura d'uns triatletes que volien celebrar la Nit de Nadal d'una forma distinta i en pocs anys s'ha convertit en una cita obligada per als membres de Tripuçol: 50 corredors van recórrer 15 quilòmetres entre Puçol i la Creu del Munte Picaio, a més, els més animats van realitzar 100 sèries de 100 metres en la piscina municipal i alguns fins van córrer la Sant Silvestre del Port de Sagunt.

No pareix que les dates nadalenques siguen un problema a l'hora de mantindre la forma per als membres de Tripuçol, com així ho demostren les activitats que han realitzat enguany: fins a tres propostes distintes destinades a mantindre's en forma i a deixar el pavelló de Puçol ben alt.

La primera d'elles va ser la tradicional pujada a la Creu de la Monte Picaio, el 24 de desembre, on en esta ocasió ja es van apuntar 50 corredors, que van haver de realitzar un total de 15 quilòmetres entre la pujada i la baixada.

Més dur el van tindre els participants en la prova del 28 de desembre, i no perquè fóra una innocentada, sinó perquè ells disfruten així: recórrer 100 vegades la piscina municipal en sèries de 100 metres, el que ells amistosament coneixen com un 100x100. Molts es van animar, encara que al final van finalitzar el repte Vanessa Iglesias Carmen Naturil, Vicente Pamblanco, Xavi Munera, Estanis Llacer, Dani Alabadí i Juanjo Lopez El Penyo.

Finalment, destacar la participació de Tripuçol en la Sant Silvestre del Port de Sagunt, celebrada el passat 30 de desembre, en la qual van véncer Carmen Naturil i un altre jove esportista de la localitat, Iván Puchol, acabant en 3a posició masculina Vicente Pamblanco.

Amb un calendari nadalenc així és evident que els torrons no passen factura.

Informa: Sabín 
Fotos: Tripuçol

fotos_noticia

051-subida_al_picayo-2

 

10 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres