La Targeta ON entrega 5.000 euros en premis: els guanyadors tenen fins al 31 de gener per a gastar-se'l

La Targeta ON entrega 5.000 euros en premis: els guanyadors tenen fins al 31 de gener per a gastar-se'l

Només per fer-se gratuïtament socis de la Targeta ON, els 1.500 veïns que ja disfruten dels seus avantatges tenien, a més, la possibilitat d'entrar en el sorteig de 5.000 euros organitzat per ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol). En total, 30 premis que van ser entregats el dilluns 7 de gener en l'Espai Social La Barraca. Ara, toca gastar-lo prompte.

Diuen que la cara és l'espill de l'ànima. Per a estos 30 afortunats, els xecs de 100, 200, 500 i 1.000 euros no oferixen cap dubte de la felicitat que han aportat... només calia ver la seua cara a l'hora d'arreplegar-los, mentres posaven junt amb el regidor José Mª Esteve o l'alcaldessa Merche Sanchis.

El sorteig es va realitzar el divendres 4 i, des del dilluns 7 de gener, ja tenen els xecs en el seu poder. Cal donar-se pressa perquè tenen fins al 31 de gener per a gastar-lo en qualsevol dels més de 100 comerços de Puçol pertanyents a ACEP.

Cal gastar l'import exacte dels xecs o superior, ja que els comerços no tornaran diners en metàl·lic”, explicava durant l'entrega Pedro Gómez, el president de l'associació. “Hem preparat una moneda especial dels comerciants, amb bitllets de distint valor, perquè puguen canviar-los ajustant-se al que vullguen gastar. I per a saber on comprar, ho tenen molt fàcil, n'hi ha prou amb buscar el distintiu de la Targeta ON en la porta del centenar de comerços que ja l'oferixen”.

José Mª Esteve, regidor de comerç, va ser l'encarregat d'entregar els seus xecs als 24 guanyadors de cent euros, que són: Enrique Pérez Nicolau, José Francisco Bosch Fenollosa, Amparo Pesudo Montilla, Lourdes Muñoz Viana, María Pilar Pedro Llobat, Rosa López Herráiz, Juan José Lunar Espejo, Domingo Nieto Valle, Enric Esteve Ramón, Beatriz Vargas García, María Amparo Martínez Sebastiá, Isabel Menéndez Saldúas, Rubén Castell Cavas, Josefa Bayarri Galcerá, José Alpuente Soriano, Manuel Villena Cantero, Chelo Gayán Martí, Desamparados Gallego Mestre, Elenka Brunet Román, Gloria Soriano Ramón, Ernesto Vázquez Fenollosa, Amparo Novella Sebastiá, Adolfo León Candel i Manuel Ribera Segarra.

Amb l'ajuda de Pedro Gómez, que anava demanant la presència dels agraciats, també va fer entrega dels xecs de 200 euros a Julia Fernández Reboll, Paqui Soler Martín i María Pilar López González.

A continuació, l'alcaldessa Merche Sanchis va posar junt amb Juan Izquierdo Esteve i Marisa Planells Ruiz, ambdós amb els seus talons per valor de 500 euros. Finalment, el moment més esperat de la nit: Amparo Martí Ferrer arreplegava el seu xec d'1.000 euros amb un somriure així de gran.

I, com a colofó, tots junts es van fer una foto de família per a poder contar als seus amics que és veritat, que els premis toquen als veïns de Puçol. Tot això només per ser socis de la Targeta ON. I tu, encara no reps regals, ofertes i servicis completament gratis? No saps el que et perds.

Informa: Sabín

055-todos_los_ganadores

08 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres