La selecció de Castelló-València Nord guanya el Torneig Festa del futbol regional celebrat a Puçol el 29 de desembre

La selecció de Castelló-València Nord guanya el Torneig Festa del futbol regional celebrat a Puçol el 29 de desembre

La tanda de penals va decidir el vencedor del Torneig Festa del futbol regional. La final va ser el partit més entretingut dels quatre, perquè va tindre els ingredients necessaris per a divertir els aficionats que són els gols, les ocasions i l'emoció. El grup de Castelló-València Nord torna a adjudicar-se el torneig , esta vegada dirigit per David Sanz, míster de la UD Puçol. Pepe Claramunt va fer l'entrega del trofeu.

L'encontre va tindre un moment clau, que va ser l'entrada al camp de Hucha. L'ariet de l'Alacant va empatar amb els seus dos gols un xoc que estava clarament desnivellat a favor del grup I amb un 2-0 que pareixia definitiu.

Als tres minuts ja s'havia avançat l'equip groc per mediació de Toño, que va col·locar l'esfèric des del lateral de l'àrea lluny de l'abast de Viciedo. Un gran gol. A punt va estar d'empatar Marcos, però Ramir va traure pràcticament baix pals. En el 9' va arribar el segon del grup I. Javi Servando va resoldre a la perfecció un mà a mà amb Viciedo.

Pareixia sentenciat el partit, tenint en compte que només es jugaven a 45 minuts. Però res més lluny de la realitat.

A partir d'eixe moment, el grup 4 va ficar la quinta marxa i va començar a arribar amb perill a l'àrea. El primer avís va ser de Vardan, que va rematar fora un passe de la mort d'Alberto. Era el minut 19.

Un minut després, mà a mà de Marcos que desbarata Leal, porter de la UD Puçol. L'entrada al camp de Vidriola, donaria l'encert necessari per a acurtar distàncies primer i empatar després. En el 29', va disparar des de dins de l'àrea, però Iván Villalba va rebutjar amb una gran estirada. En el 31', Ensa es troba novament amb Iván en un mà a mà en què es cantava el gol.

Tant que arribaria en el 32', quan Hucha ficava els alacantins en el partit. No va tardar a arribar l'empat, concretament en el 37', amb un tir creuat del mateix Hucha, que firmava el seu doblet particular.

Quedava temps per a la remuntada i a punt va estar l'ariet de l'Alacant de fer-la realitat en el 42', però Iván Villalba el va evitar. Més clara encara va ser la d'Ensa a dos minuts del final, però el seu tremend esquerranàs es va estavellar en el pal dret de la meta del grup I.

Al final, la tònica dominant del torneig, els penals, havien de decidir el guanyador. Els cinc primers llançaments van acabar en les malles. Tres per part del grup I (Xiclet, Javi Servando i Morme) i dos del grup 4 (Hucha i Vardan).

A partir d'ací, penal marrat pels alacantins (Gonzalo el tira fora). Carlos Ramírez tira al pal per als del grup I. No obstant Iván Villalba es va encarregar d'evitar l'empat detenint el llançament d'Alberto. Xilé, jugador del Sant Jordi, va transformar l'últim i definitiu penal, que va donar el triomf al seu equip.

El conjunt dirigit per David Sanz, míster del Puçol, s'adjudicava la XI edició del Torneig Festa del Futbol regional-quadrangular de Seleccions.

Fitxa tècnica:

Selecció Grup 1 (Castelló-València Nord): Leal (Ivan Villalba, 28’), Bagán (Vicente Marco, 28’), Tornador, Ramir (Álex Muñoz, 22’), Robert Salvador, Javi Servando, Chileno (Carlos Ramírez, 30’), Vicente Martínez (Morme, 28’), Chicle, Toño (Álex Gasco, 28’) i Rafa Alós.

Selecció Grup 4 (Alacant): Viciedo, Campillo, Edu (Steven, 15), Antolí, Moiña (Gonzalo, 15’), Marcos, Julio, Juanmi, Vardan, Alberto (Hucha, 22’) i Dani Sempere.

Gols: 1-0 Toño (3’); 2-0 Javi Servando (9’); 2-1 Hucha (32’); 2-2 Hucha (37’).

Crònica: Xavi Barrachina

fotos_noticia fotos_noticia
fotos_noticia fotos_noticia

052-equipo_campeon-1

 

07 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres