Ja tenim la llista dels 30 guanyadors del sorteig de Nadal de la Targeta ON creada pels comerciants de Puçol

Ja tenim la llista dels 30 guanyadors del sorteig de Nadal de la Targeta ON creada pels comerciants de Puçol

El divendres 4 de gener, en el saló de plens de l'Ajuntament de Puçol, es va realitzar el sorteig dels 5.000 euros en premis entre els aproximadament 1.500 nous usuaris de la Targeta ON, la nova fórmula de l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) per a arribar als veïns amb ofertes i nous servicis de forma gratuïta.

La Targeta ON es va presentar oficialment al juny del 2012, durant Puçol DeMostra, la fira comercial i industrial de la població. Des d'aquell moment es va plantejar com la nova aposta dels comerciants per la fidelitat dels clients, per a ajudar al xicotet i mitjà comerç local i, en definitiva, per a oferir als veïns avantatges, descomptes, ofertes i tot tipus de mesures que li animaren a comprar en el comerç del seu propi poble.

I la primera d'estes mesures ha sigut la campanya de Nadal, en la que s'han sortejat 5.000 euros en premis, amb una diferència important respecte als anys anteriors que també va haver-hi sortejos: “Enguany els diners en metàl·lic s'ha repartit molt més, perquè tant els comerciants com l'ajuntament pensàvem que donades les circumstàncies era preferible arribar a molts veïns amb pocs diners que només a uns quants amb una quantitat més elevada”, subratlla José Mª Esteve, el regidor de comerç.

Així les coses, els veïns no havien de comprar res ni fer cap esforç especial: simplement passar per qualsevol dels més de cent comerços locals, arreplegar el fullet, omplir-lo i entregar-lo allí mateix. Amb este simple gest cada veí aconseguix dos coses: primer, estar informat de totes les noves propostes que sorgisquen, ja siga per Internet o per SMS; segon, participar en el sorteig nadalenc per ser membre de la Targeta ON.

Al tancament del període nadalenc, que es va prolongar fins al matí del 4 de gener, han sigut 1.500 els veïns que ja s'han inscrit com a usuaris d'esta targeta gratuïta i, de fet, ja han començat a rebre mails i missatges en el seu mòbil amb propostes cada vegada més suggestives i exclusives, només per als usuaris de la Targeta ON.

A més, sempre es pot visitar la web www.targetaon.es per a disfrutar d'ofertes de qualsevol tipus que canvien cada dia… i és que els empresaris s'han posat al dia amb açò de les noves tecnologies.

Però també les fórmules tradicionals funcionen, d'ací que el sorteig dels 5.000 euros haguera despertat gran expectació entre els veïns. El divendres 4, al migdia, en el saló de plens es reunien representants d'ACEP, de l'ajuntament i els veïns que van voler seguir el sorteig en directe per a veure els resultats.

I estos han sigut els premiats:

24 premis de 100 euros, que han correspost a: Enrique Pérez Nicolau, José Francisco Bosch Fenollosa, Amparo Pesudo Montilla, Lourdes Muñoz Viana, María Pilar Pedro Llobat, Rosa López Herráiz, Juan José Lunar Espejo, Domingo Nieto Valle, Enric Esteve Ramón, Beatriz Vargas García, María Amparo Martínez Sebastiá, Isabel Menéndez Saldúas, Rubén Castell Cavas, Josefa Bayarri Galcerá, José Alpuente Soriano, Manuel Villena Cantero, Chelo Gayán Martí, Desamparados Gallego Mestre, Elenka Brunet Román, Gloria Soriano Ramón, Ernesto Vázquez Fenollosa, Amparo Novella Sebastiá, Adolfo León Candel i Manuel Ribera Segarra.

3 premis de 200 euros, que han recaigut en Julia Fernández Reboll, Paqui Soler Martín i María Pilar López González.

2 premis de 500 euros, per a Juan Izquierdo Esteve i Marisa Planells Ruiz.

1 primer premi d'1.000 euros, l'afortunada guanyadora del qual ha sigut Amparo Martí Ferrer.

A tots ells l'enhorabona i recordar-los que en principi està previst que l'entrega dels premis es realitze dilluns que ve, 7 de gener, a les 8 de la vesprada, en l'Espai Social La Barraca.

Allí ens veiem.

Informa: Sabín

fotos_noticia

045-sorteo_acep-5

 

05 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres