Luis Miguel Ordóñez Belloc guanya el Campionat Comptaquilòmetres 2012

Luis Miguel Ordóñez Belloc guanya el Campionat Comptaquilòmetres 2012

Ni un més, però ni un menys: 365 dies ha necessitat Luis Miguel Ordóñez per a saber-se guanyador del Comptaquilòmetres del Club d'Atletisme Puçol, el campionat que premia als corredors que més distàncies acumulen en carreres oficials. I és que fins a les campanades del passat dia 31 de desembre li va posar les coses difícils el seu més immediat perseguidor, Francisco José Sanchis Plati: dos exemples de constància i sacrifici, però també de camaraderia i esportivitat. De fet, l'espectacular foto de Luismi que il·lustra la notícia és obra de Plati.

Per a la història del Club Atletisme Puçol quedarà sempre guardat este primer campionat Comptaquilòmetres i el bonic duel que van mantindre en la segona mitat de l'any estos dos corredors. Però va haver-hi moltes altres setmanes en què va aguantar de líder José Bernardo Gimeno (7), un lloc que també van arribar a ocupar momentàniament Antonio Sánchez Unió (3) o Gustavo Martínez (4).

Tots ells han aconseguit completar un any fantàstic i un muntó de quilòmetres, com els de Ramón Sanchis García, que al final ha acabat quint, o els de Ricardo Carcelén, que a més ha fet algunes de les millors marques de l'any. José Miguel Pedro i Miguel Ángel Martínez, dos experimentats muntanyencs, també han aconseguit ficar-se entre els deu primers, igual que Amparo Castillo, que ha sigut l'única dona capaç de plantar cara davant de tant d'home. I igual de meritòria és la 11a posició de José Iborra, amb 382 quilòmetres correguts tots ells sobre asfalt.

Però només quedarà gravat un nom com a guanyador del Comptaquilòmetres i eixe serà el de Luis Miguel Ordóñez Belloc i els seus 1.035 quilòmetres. Des de la 10K de València del mes de gener fins a la Sant Silvestre del Port de Sagunt del penúltim dia de l'any, Luismi ha completat 49 carreres oficials, alternant muntanya i asfalt.

Les més curtes, les Sant Silvestre del Port, Gilet i la UPV, de tan sols tres quilòmetres. La més llarga i exigent, la TDS (Sud els Traces dónes Ducs de Savoie) Montblanc, de 114 km. Com a bon corredor d'ultra trails, este ha constituït el major repte de l'any per a Luismi, però va haver-hi molts altres, com la Celestrail (83 quilòmetres) que va compartir amb el seu amic Bernar, la Carrera de la Serra de Chiva (64 km) o les maratons d'Espadà i Barcelona, que va córrer pràcticament seguits.

Dissabte que ve 26 de gener, el Club d'Atletisme Puçol celebrarà l'entrega dels merescuts premis d'un campionat Comptaquilòmetres que ja torna a començar amb la seua segona edició, la de 2013.

Si voleu els resultats de tots els participants, ací els teniu:
Informa: Iván Esteve
Club Atletisme Puçol

 

04 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres