Article de Pavalur-CCD del mes de desembre: “Desviació del Camí Cementeri: una millora en la seguretat de les urbanitzacions i disseminats”

Article de Pavalur-CCD del mes de desembre: “Desviació del Camí Cementeri: una millora en la seguretat de les urbanitzacions i disseminats”

Tal com contempla el Reglament de mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals tenen dret a publicar en la web municipal un article d'opinió sobre cada ple que es realitze i un altre de tema lliure cada mes. Este és el text enviat per Pavalur en el mes de desembre, titulat “Desviació del Camí Cementeri: una millora en la seguretat de les urbanitzacions i disseminats”.

Com és ben sabut, amb l'objectiu de millorar la seua seguretat, la Urbanització Alfinach ve sol·licitant i reclamant des de l'any 2004, que l'Ajuntament de Puçol decrete zona de vianants a la Urbanització i el tancament de la barrera d'accés pel carrer Canal de Navarrés en horari nocturn.

Esta mesura va ser aprovada en la Junta General Extraordinària de la Urbanització Residencial Alfinach, de data 29/05/2004, en la que es van prendre entre altres acords, la proposta de millora de la seua Seguretat que incloïa: “… Les barreres d'accés per Canal de Navarrés podran estar tancades totes les nits i les de Retort Emilio Bayarri, només de forma aleatòria i quan es produïsca alguna alarma certa de robatori”.

Esta reivindicació va ser arreplegada per PAVALUR i inclosa en els acords per al pacte de Govern amb el Partit Popular, quedant compromesa la seua execució.

Pròximament l'Ajuntament de Puçol regularà el trànsit del Camí Cementeri, senyalitzant el desviació pel Camí Mangraners de 00:00 a 07:00 hores, pel tancament de la barrera del carrer Canal de Navarrés.

Les urbanitzacions i xalets disseminats de la zona, veuran materialitzada una més de les seues històriques reivindicacions, que contribuirà sens dubte a la millora de la seua Seguretat.

Una opinió de Pavalur-CCD

1186-logo_pavalur_ccd

 

02 Gener 2013
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres