T'ajudem amb este vídeo didàctic a omplir per Internet la inscripció a l'Escola de Nadal

T'ajudem amb este vídeo didàctic a omplir per Internet la inscripció a l'Escola de Nadal

Del 30 de novembre al 4 de desembre pots realitzar la inscripció a l'Escola de Nadal a través de l'Oficina Virtual, des de la pàgina web municipal. Si creus que és complicat o mai t'has atrevit a provar-lo, ací tens un vídeo que t'explica pas a pas com realitzar els tràmits. Si a pesar d'això preferixes acudir en persona, recorda que has de passar els dies 10 i 11 de desembre per l'Espai Social Martínez Coll.

L'Escola de Nadal se celebra enguany en el col·legi públic Lluís Vives, del 26 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener. Són 80 places pensades perquè els pares que han de treballar durant el període de vacacions del cole tinguen un lloc on poder deixar els seus fills amb absolutes garanties, perquè ells estaran molt, molt ocupats disfrutant de jocs, manualitats, contes, teatre, nadales i tot tipus proposades per a aprendre d'una forma lúdica.

Per a inscriure's en l'Escola de Nadal els alumnes han d'estar empadronats a Puçol, pagar una quota de 17'50 euros i presentar el butlletí d'inscripció en el termini establit.

I ací està la novetat d'enguany: els que vullguen inscriure's de la forma tradicional, han d'omplir el butlletí en paper i presentar-lo en Martínez Coll els dies 10 i 11 de desembre, de 16.30 a 20 hores; però els que vullguen inscriure's des de casa poden fer-lo a través de l'Oficina Virtual. O, senzillament, fent clic en l'enllaç “INICIAR INSCRIPCIÓ” que teniu al final d'esta notícia.

Si tens cinc minuts la inscripció la tens fàcil: dedica la mitat del temps, aproximadament dos minuts i mig, a veure el vídeo en què t'expliquem tot el procés (també tens l'enllaç al final d'esta notícia), i després et costara uns minuts seguir els passos que ja has vist. És molt fàcil.

A més, pots realitzar la inscripció a qualsevol hora des del 30 de novembre al 4 de desembre, sense presses, des de qualsevol ordinador… segur que si ho proves eixe serà el teu mètode habitual de realitzar els tràmits amb el teu ajuntament.

Informa: Sabín

1104-ver-video

 

INICIAR INSCRIPCIÓ

(este link estarà actiu del 30 de novembre al 4 de desembre)

 

28 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres