
La nostra cuina (22): Crema casolana
Esta setmana vos proposem unes postres senzilles i d'èxit assegurat per a tots els públics. L'elaboració de la crema té poc secret, el més important és trobar la textura i fluïdesa que els agrade a tota la família.
La nostra cuina (22): Crema casolana
Ingredients per a la Crema
—1 litre de llet
—6 rovells d'ou
—14 cullerades soperes de sucre (uns 200 gr)
— 4 cullerades soperes de maizena (uns 60 gr)
—La corfa d'1 llima
—1 canella en brut
Elaboració
En un casset posem al foc la llet (menys un got), la corfa de la llima, la canella i el sucre. Mentres esperem que es calent, en un altre casset xicotet posem la resta de la llet i la maizena i ho removem molt bé, evitant que ens queden grums. Llavors afegim els rovells i continuem removent.
Quan la llet comence a bullir, incorporem la mescla que tenim en el casset xicotet. Removem un parell de minuts i ja està.
Per a servir-les buscarem uns bols xicotets, nosaltres li posem sempre una galleta tipus María o de canella, finalitzem empolvorant amb canella mòlta. De
ixem refredar i la posem en el frigorífic.
Trucs
L'elaboració de la crema té poc secret, el més important és trobar la textura i fluïdesa que els agrade a tota la família. Açò s'aconseguix afegint més o menys quantitat de Maizena per litre de llet. A més quantitat de Maizena, més espessa queda la nateta. Jo normalment agarre la mesura exacta que recomana en la caixa i em sol quedar bé.
Si tens algun plat favorit o una recepta tradicional que t'agradaria compartir amb tots en esta pàgina web, pots contactar amb nosaltres en els correus següents:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
www.lacocinadelamasia.blogspot.com
Escribe: Charo Palamós Durbá