Tres membres del Club de Pesca Puçol aconseguixen la medalla de plata per equips en Campionat d'Espanya

Tres membres del Club de Pesca Puçol aconseguixen la medalla de plata per equips en Campionat d'Espanya

Del 2 al 4 de novembre es va celebrar en la vila marinera de Santa Pola (Alacant) el Campionat d'Espanya de Pesca en les categories U-16 i U-21. Després de tres dies de dures competicions amb un temps desagradable, el Club de Pesca Puçol va tornar a obtindre importants resultats: Ernest Esteve, Josep Segura i David Fernández van obtindre la medalla de plata per equips.

No va acompanyar el temps, ja que les dos mànegues de la categoria U-16 (esportistes fins a 16 anys) es van celebrar davall un cel gris i pluja el dissabte. Tampoc els de la U-21 (fins a 21 anys) es van lliurar del fred i la pluja en les tres jornades que van haver de competir. En total, 74 pescadors de tot Espanya van competir en este campionat en què la Selecció Valenciana va obtindre medalla de plata en ambdós categories.

La selecció U-21 va obtindre el seu segon lloc gràcies, entre altres, a l'aportació d'Ernest Esteve (lloc 21) i Josep Segura (lloc 24). Per la seua banda, la plata de la U-26 va comptar amb l'aportació de David Fernández (que va finalitzar en el lloc 14).

El més important és que, a més, Ernest i Josep mantenen la seua condició d'esportistes d'alta competició nacional, un escalafó a què també se suma per primera vegada David.

Tots ells rebran l'homenatge de la resta de components del club dijous que ve 6 de desembre, a les 5 de la vesprada, en el restaurant Cooperativa Copuzol, on se celebra la gala anual del Club de Pesca Puçol.

Per al president José Segura, “és un orgull el que estan aconseguint els jóvens pescadors del club. Tots els socis i la junta directiva ens sentim orgullosos d'ells i de molts altres que continuen treballant per a aconseguir estos triomfs per a Puçol. Segur que l'any que ve hi haurà més socis del club en el podi”.

Informa: Sabín
Foto: José Segura

 

23 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres