L'Escola de Triatló de Puçol continua collint triomfs: Lidia Cubas, Jorge Lagoa i Álvaro Torres en el podi de Vinarós

L'Escola de Triatló de Puçol continua collint triomfs: Lidia Cubas, Jorge Lagoa i Álvaro Torres en el podi de Vinarós

Lidia Cubas en la categoria d'Alevins Femení, Jorge Lagoa en Cadets Masculí i Álvaro Torres en Alevins Masculí han sigut els grans triomfadors en la IIª Duatlón de Vinarós que s'ha celebrat el diumenge 18 de novembre en la localitat castellonenca de Vinarós.

Amb unes condicions climatològiques prou desfavorables, que van fer presagiar una possible suspensió davant del risc de pluges, els alumnes de l'Escola del Tripuçol han tornat a demostrar estar a l'altura de les circumstàncies.

Esta prova de Vinarós ha congregat a menys participants dels esperats degut precisament al risc de pluges ja que la població es trobava en alerta taronja. No obstant això, els participants van demostrar la seua urpa i tenacitat amb uns resultats molt afavoridors per al club de Puçol, que continua en els primers llocs de la classificació.

Així, la joveneta Lidia Cubas va demostrar que el planter ve fort i, amb tan sols 11 anys ja va arribar primera en la seua classificació d'Aleví femenina sense a penes competència en la seua sèrie.

Així com Álvaro Torres qui, un poc decebut per no poder fer primer en el podi, es va veure el seu bon estat de forma i ganes que un desorientació en l'eixida de bicis li va fer haver de repetir i perdre uns valuosos segons que li van portar a un més que meritori segon lloc molt barallat donat el bon nivell dels rivals.

I en cadets masculins, esta temporada tornen a enfrontar-se dos vells coneguts: Lagoa i Soriano que van aconseguir els llocs segon i tercer, molt lluitats per ambdós i que prometen una temporada de gran nivell i rivalitat. Darrere de Jorge Lagoa i Eric Soriano, la sensació del Tripuçol, van arribar Jaime Brizuela en 8a posició, Jordi Llanes en 11 lloc i Carlos Boví en el lloc número 24, que porta als cadets del Tripuçol a ser dels més temuts entre els equips rivals.

En cadets femenins, Inma Novella es va haver de conformar amb una quarta plaça mentres que la seua germana, Lourdes Novella va quedar en tercera posició, en Infantils femení, un més que respectuós lloc ja que es tracta del seu primer any en esta categoria; i, finalment, però no per això menys competitiu, Andreu Puchades va quedar en 6a posició en Infantils Masculí.

Informa: Laura Torrado

1085-lidia_cubas_en_vinaros

 

21 Novembre 2012
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres